Main Menu

Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Quote from: Dacko on February 07, 2015, 07:24:47 PM
Ne, ne, nismo mi u selu, loše sam shvatila Senku, nego u Skala Panagiji, na dvesta-trista metara od mora, ali brdovitih metara.

A OK, nisam razumela.  :kiss1:

Quote from: senka on February 07, 2015, 07:39:25 PM
Na to i mislim- drugi kraj plaže koja ima 4 km, nije to baš tako sve "tu". Ne znam gde su prodavnice, pekare, girosi etc. u Skali Panagiji.

Da, to je baš dugačak potez.

Dawn

Dacko, divotica.
Dedo, a što baš Kalitea od cele Kasandre?

Deda

Dopala mi se  :girl_in_love: , ima prelepu plazu a ima i za gde prosetati,smestaj mi je povoljan ,jos nije odluka pala
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Dacko

I ja bih baš u Kaliteu kad bih se vraćala na Kasandru, u stvari kad sam videla ovo tvoje i preračunala se, htela sam odmah da ti pravim društvo, ali su me ovi muški odgovorili, oni su se baš, baš zaljubili u Tasos.

Vila

Mislim da tu u Panagiji nema baš nešto prodavnica, ali imate na putu ka Potamiji veće prodavnice, i u Limenasu
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

stacka

Mi smo 2-3 puta uvece odlazili do Kalitee, lepo je bilo. Plaza ne znam kakva je, prosle godine nismo obilazili malte ne nista.
Ove godine ne idemo nigde, citacu vase planove i po malo zavideti :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

Svi hvale plazu i more, ni jedan negativan komentar nisam videla, sem sto ih nervira ta uzbrdica kad se vracas do plaze, ali mislim da mi to nece smetati.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Zumbulica

A ja sam shvatila da mi je za destinaciju uvek nekako bitno bas da ima uzbrdice/nizbrdice :girl_haha: U startu me ne privlace hoteli u ravnici ili tako nesto  :girl_haha:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

kalimero

muski gledaju Troju, a ja napravih odabir 3 apartmana koja mi ispunjavaju prostorno komforne uslove za nase letovanje, ukrstih to sa slobodnim mestima, uradih analizu cene po danu i ukupnih troskova smestaja ukupno i to sve za 3 smene....  :fool: :rofl:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Pa obavesti ga odmah

AnaK

Ja bih birala između prvog i drugog.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Janko 23.7.2002.

anelore

Dada

Ne trece zbog Bate, ostalo kako hoces. I pretoplo je u avgustu za bebu :innocent:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

kalimero

sve znam, a opet sto je M stariji to ce nam svima biti lakse na moru.....plus, nije zanemariva razlika u cifri (do 200eur vise dajemo u julu :crazy:) .... A i to sto ja uopste razmisljam o B, to je za drugu temu def :shout:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.