Letovanje 2015.

Started by Margarita, January 30, 2015, 10:53:49 AM

Previous topic - Next topic

Dacko

Nije tajna, mada ću ipak u spojler
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Za Anemoxadi su ovdašnji agenti isto rekli da je fina i sve to, ali sad se ne sećam više zašto smo se opredelili za ovu.

Deda

Mislis asturs   :rofl:
Bas je dzabe, nju ne bi moji prijatelji jer je 400 m daleko  :lol: .zato smo dustali od Kalitea
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Dacko

Meni ništa ne znači to koliko je kuća daleko od plaže jer stvarno volim da se šetam, a i B. je odmalena naviknut da pešači. Plus, nama je i njegova škola 800 m od kuće, vrtić mu je bio na 1 km jer nije bilo mesta u bližem, tako da nam ovo 400 m dođe stvarno sitnica. :)

Pazi svarno, ti si bila stavila link do Astursa, a mene je to posle dovelo do Saba, koji ima iste kuće u ponudi, pa sam pomešala.  :-[

A mi smo pa odustali od Kalitee zato što su nas svi opomenuli da je mnogo bučna noću i da je stvarno nezgodna za spavanje, pa smo se zato i opredelili za mirni Siviri, iz koga ćemo povremeno odlaziti na plažu u Kalitei i u šetnje po drugim mestašcima.

Deda

Skoro skroz nam je siguran Siviri , super je ponuda , popustili su pa su i dete od prijatelja koje aprila puni 12 , racunali u decu :wacko: , inace zamalo da platimo manje nas 4 od njih 3  :girl_haha:
Dobro, jos nismo platili, ovih dana  :girl_haha: . I sobe su nam jedna do druge .

bubi

Dacko

Dawn

Super Dedo! Jedva čekam izveštaj :)

Mi ćemo mooooožda početkom avgusta negde, ali ništa neću da rezervišem dok ne bude izvesno da li ćemo i kada moći da idemo.

moma

Quote from: Deda on March 02, 2015, 03:18:03 PM
Skoro skroz nam je siguran Siviri , super je ponuda , popustili su pa su i dete od prijatelja koje aprila puni 12 , racunali u decu :wacko: , inace zamalo da platimo manje nas 4 od njih 3  :girl_haha:
Dobro, jos nismo platili, ovih dana  :girl_haha: . I sobe su nam jedna do druge .
da te posaljem da mi nadjes nesto tamo, dok si tamo?  :clap:

Deda

Jao ima neki hotel jenny , oko 750 evra 10 polupansiona za 2 odraslih i 2 dece (deca ne placaju) , ima bazen, 200 m od mora, super je .

Deda

moma

gledala sam to i ranije....
moracu i ove godine neki last minute  :fool: ato me nervira, pojedoh se

Margarita

ja gledala prosle godine taj hotel, ali nismo imali auto

Summer

Dedo, super, super

Nije bas 200 Jenny, ima vise,ali lepo izgleda spolja i samo Srbi u njemu

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Deda

Meni je to super cena , a i hvale ga na forumu.

Deda

Mada ja jos zalim za Kaliteom, doduse vise mi odgovara ovaj termin .