Main Menu

koji je vas omiljeni sendvic?

Started by monochrome, March 04, 2015, 07:52:00 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

uh, ne zelim ni da pomislim kakvog je to sve ukusa  :rofl:

ja bih na ovoj temi potpisala Lani..... :balavi: na sve kombinacije sendvica koje je pominjala

a tokom trudnoce sam morala, ali bas bas morala svako malo da klopam topli sendvic iz Bucka.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Nanny Ogg

Ja mislim da nema toga što u sendviču ne bih pojela  :think: :girl_haha:

Osim majoneza, to baš ne volim  :stop:

Ajte zene, ne dram'te

MissL

Quote from: AnaK on March 04, 2015, 09:33:26 PM
A kako pohuješ bez jaja? To me sad zanima  :girl_haha:
Moze pivo i brasno.

Sad ovoliko gladna koliko jesam ipak zelim da izdvojim dva, tri, cetiri :lol:

Prvi majonez, milano salama, mocarela, sveza paprika :balavi: i drugi klasik rodjendanski :girl_haha: majonez, sunka, parmezan, jaje, kis krastavac. Treci govedja salata + svez kupus. Cetvrti stapici od ribe + ajvar + majonez. Peti rostilj pecenica + kukuruz + ajvar.... Najmanje ustvari volim pavlaku :think:
Ne znam da li da redjam dalje... :lol:
Sad moram da idem da jedem nesto. :bezi:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Margarita

obozavam sendvice :girl_in_love:
basic kombinacija mi je puter+sunka/pecenica+neki tvrdis sir+kuvano jaje+povrce (krastavac, salata, paradajz, paprika, zimi kiseli krastavcic)
mada volim I kombinacije sa majonezom I ostalim raznim salatama

monochrome

ah, zaboravih rodjoske :balavi:

upravo smazah 4 tostirana krampetsa sa ajvarom i vege sirom ()

ne treba ni da spominjem da mi stize paket pun ajvara i vege pasteta :lol: :lol: :lol:

monochrome

nego kad glitt spomenu...md obozava moje sendvice...kaze da ih niko na svetu ne pravi ko ja :diva:

zamislite...a oni ga izmislili :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

monochrome

i da vam ispricam...prije par godina, md i ja sedimo na plazi u st annes...izvadili oruzje :lol:
dakle, kupili one mega bagete, napunili svim i svacim, nismo presekli, nego u originalu da jedemo, jel...
i sad...zamislite vi kako to izgleda kad se drzi :lol:

i taman da zagrizemo, kad rece nam neko "good morning"...covek sa psom...i pita nas jel on nas i te sendvice zaista vidi ili halucinira :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

da docaram...

Finalina

ja nisam ljubitelj sendvica, ako izuzmem tost :D ( sir, sunka, reš tostiran ) i hleb&puter&džem od šipaka

sve ostale mogu da probam, ali ne pamtim da sam ceo sendvic pojela cak ni kada sam u krajnjoj nuzdi gladi kupila neki

recimo da su moji sastojci sunka/prsuta i žuti sir, naravno sa puterom

zapravo, sve sto ide u dobre sendvice ja volim da jedem odvojeno, a posebno hleb  :girl_haha:

Blue

ja jako volim svez hleb (pogotovo tamni) i sendvice...to je ovde i glavni obrok, posto se kuvano za rucak ni ne jede, tek za veceru  :crazy:

od kombinacija najvise volim sve ove koje je i lani navela :)
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.