Main Menu

koji je vas omiljeni sendvic?

Started by monochrome, March 04, 2015, 07:52:00 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

pa...da cujemo :girl_haha:

moj...ovako...tostirani hleb sa semenkama, pa na jednu stranu ajvar, na drugu majonez sa belim lukom, a izmedju falafel i rukola :balavi:

AnaK

Ja nemam baš jedan omiljeni, ali definitivno volim sendviče sa belim sirom (tipa feta) i paradajzom, pa uz to ili neka šunka, ili pohovana paprika/tikvica :balavi: Drugi set omiljenih sastojaka uključuje kuvano jaje i kisele krastavce.
Janko 23.7.2002.

Lani

Tema je hit. :lol:

Ovako... pričaću šta volim kad nisam na dijeti. Omiljeni kupovni sendviči poslednjih par meseci su mi sendvič sa tunjevinom iz Hleb & kifle

i Caprese sendvič iz Coste, oba preporučujem najtoplije.  :good:

Što se domaće radinosti tiče, sendvič apsolutno mora da sadrži neki sir, mazalicu (krem sir, pavlaku, ali ne majonez i kečap...) i nešto od povrća (najviše volim zelenu papriku ali može i zelena salata, paradajz, krastavac...), sve drugo i može i ne mora. Meso u sendviču mi uopšte nije bitno recimo. Ni kuvana jaja nemam naviku da stavljam u sendvič.

aleks

Jaoooo, ja sendvice, obozavam  :balavi: i samo to uglavnom i jedem.
Naravno, uvek sa majonezom  :lol:
Volim krem sir i jaje na oko i malo ljutenice, jedino tada ne jedem majonez.
Ma svi su mi omiljeni  :girl_in_love:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Unabebili

:lol:

topli sendvic: gauda, sunka, kecap, puter....mnogoooo gaude ili emetalera  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Deda

Zaboravila sam kako behu sendvici pre hrono  :lol:
Sad tonus , , suvi vrat , ajvar ili tanini  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Ja sam zato i naglasila da je ovo sve kad nisam na dijeti, ali avaj uglavnom jesam. :girl_sigh:
I kifle volim da su one krckave, sa tvrdom koricom (ova iz Hleb i kifle tuna sendviča je odličan primer). Najviše mrzim one muljave gnjecave bele kifle koje kad pritisneš sa dva prsta možeš da spoljoštiš na debljinu od 2 cm.  :crazy:

Glitter

ja ne volim sendvice nesto preterano, ali ova moja dvojica kazu da pravim najbolje na svetu  :girl_haha:

ako bas moram onda obican toastie sa sirom i sunkom iz Coste. Ako pravimo piknik onda pravim izuzetak pa jedem, uglavnom egg/mayo, iako majonez nikad ne jedem (osim u ovim situacijama :lol: )
ja najvise volim sastojke sendvica al bez leba ako moze :lol:

aleks

Ja retko stavljam sunke i slaninice, to bas retko jedem.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Zumbulica

Falafel sendvic, u poslednje vreme  :balavi: Pre ovog mini twister u KFC-u ....
Ne volim bas tople sendvice sa puno istopljenog sira.
Volim tople sendvice u kifli sa raznim majonez salatama  :balavi:
Ili dobru prsutu sa tankim, dobrim hlebom,  na suvo.

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

vrana

kakva tema  :)

najvise volim kombinaciju sir i neka salata, znaci caprese varijanta, ili recimo sa crvenom paprikom i krem sirom  :balavi:

kofle isto kao lani, mada volim bogami da izedem i najklasicniji topli sendvic, onako sa kackavaljem koji se razvlaci, sto se kaze da mi mas curi niz bradu
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Ja kad su topli sendviči u pitanju volim da ima puno sira koji se razvlači  :balavi: i tad mi je i kečap OK u kombinaciji, valjda zato što me onda podseti na pizzu. Majonez u toplom sendviču nikako, topao majonez mi je brrrrr. Mada ja ni hladan ne konzumiram a topao tek ne.

Dacko

Uh, uh, uh. A ja sebi ukinula večeru...  :crycry:

Najprostija varijanta sendviča: vruć somun, kajmak, pršuta.

Omiljeni porodični sendvič na francuskom hlebu: topljeni sir, mrvica ajvara, tanak kolut kuvanog jajeta, kolutić krastavca, po komadić šunke, pršute i kulena, kolutić masline i odozgo mnogo sitno narendanog kačkavalja.

Ono što sam najviše volela kao mala: namazana pašteta, odozgo čajna salama, preko nje kolutovi paradajza, a na njima po kolutić luka. :girl_haha:

vrana

ni ja majonez nikako. a ni pavlaku. uglavnom puter mazem ako ista mazem, mada mi je ok i da nista ne namazem ako stavljam sir bilo kog tipa
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.