Main Menu

ozbiljna frka... rešenaaaaaa

Started by Vila, March 20, 2015, 08:18:39 PM

Previous topic - Next topic

moma

Vila

mnogo mi znače vaše reči, baš me smiruju :bighug:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Margarita

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Lani

Vilo, kad ćeš da zakažeš?  :bighug: :kiss1:

jel

Da, to sam i ja htela, kakva nam je dinamika?
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Vila

Zvala sam danas, čekam da mi jave kad može, a trebalo bi krajem ove ili početkom sledeće nedelje, da bi bilo u sred ciklusa.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Unabebili

Vilice, bice to dobro sve 

Samo se skloni od kompjutera i obuzdaj projekcije u glavi. :kiss1:

I da promenis naslov u nesto manje zastrasujuce, daleko je ovo od ozbiljne frke....misliti pozitivno, misliti pozitivno, misliti pozitivno   :bighug: :bighug:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Vila

Mislim pozitivno, stvarno se trudim da ne padam u paniku, znam da treba da razumno razmišljam o svemu. Da postoji išta uznapredovalo, to bi se i na pregledu i UZ videlo, jasno mi je to, a ovako, ako nečeg i ima, biće na vreme, ukloniće ga.
Ipak, vrate se misli na ono što piše u nalazu, pa se sva stresem. Jbt, odem da vidim po Bethesda sistemu (novi US sistem, kao precizniji od ovih naših grupa)  šta znači ono CIS, i nije mi dobro....
(Piše prvo da je IV grupa, pa opis ćelija, pa na kraju Bethesda: CIS)

Biću ja dobro, biću dobro, biću dobro :comando:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Unabebili

Ma preskoci ta citanja, a pogotovo te US reference.

Mozes da citas i da se informises, ali realno,  to je bespotrebno, skroz. (osim sto upanici, najcesce bez osnove).

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

ti si redovna na kotrolama, bre, a ne ide to tako kako si ti zamislila,
ni tom brzinom se ne razvija, a
i ako jeste neka promenica (namerno koristim deminutiv, jer ne moze ni biti nista vise od deminutiva) - to je toliko resivo dobro , da stvarno nemoj da se sekiras.  :kiss1:

:bighug:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

moma

ja isto zelim da vjerujem da ako idemo godisnje na kontrolu da se nista veliko ne moze razviti :molitva:

Lani

I ne može, i tako treba i da razmišljamo.  :bighug:
Vilo, sve nas izveštavaj.  :kiss1:

cici

Naravno da ces biti dobro :kiss1: