Main Menu

ozbiljna frka... rešenaaaaaa

Started by Vila, March 20, 2015, 08:18:39 PM

Previous topic - Next topic

Vila

Dakle, u frci sam neopisivoj. Doktorka kaže da je vrlo verovatno rezultat loš zbog toga što je PAPA test rađen pred menstruaciju, ali svakako treba uraditi kolposkopiju, biopsiju i endocervikalnu kiretažu.
Papa IV, jbt, nisam verovala da ću to da vidim....
Pošto teorije nema da čekam da dobijem uput, zakažem na NF, čekam sto godina rezultate, izgoreću, uradiću privatno sve.
A u međuvremenu ću da se brinem i nerviram.
Od guglanja mi nije dobro, svuda je 4. grupa karcinom in situ, maligne ćelije, ma užas. 
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

cici

Nemoj da guglas uradi sve ponovo :bighug:

Finalina

jao vilo :bighug: polako molim te ... ne znam ništa da ti kazem o ovome... samo ne googlaj sada, ići ćeš kod doktora, odmah, nadam se

Dacko

Jao, Vilo  :bighug:
Naravno, nema tu čekanja, radi privatno šta treba, ako jeste nešto zlo, što se pre otkrije, pre će ga uništiti. I koju god dijagnozu da dobiješ, proveri je kod što više stručnjaka, koliko je opasno da se nešto previdi, toliko nema smisla ni da se interveniše više nego što je neophodno.
Drži se, mila, i nadajmo se da doktorka u pravu. :bighug:

AnaK

Draga, uradi sve što misliš da treba  :bighug: Ideš redovno, ako je i to čega se plašiš, ne može biti 'poodmaklo'  :bighug: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Deda

Ma ne guglaj  :sissyfight:
A jel si imala neke simtome i tegobe ?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

kalimero

uh, vilo.....  :bighug:

bez guglanja  :baba: to najozbiljnije shvati
i idi na sve potrebne preglede....  :kiss1:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vila

ma nikakvi simptomi, bila na redovnom pregledu. Kad su stigli rezultati, dr mi napisala mail da dođem na konsultacije, ja otišla, rekla da verovatno nije ništa strašno, ali da uradim ovo navedeno, da proverim. Ali papa 4, jbt, ne verujem da može baš toliko nalaz da omaši... dr me možda i smiruje dok se ne uradi sve potrebno, dok se na biopsiji ne vidi šta je, sigurno joj je lakše da sam više cool dok se ne utvrdi tačno šta je.
Ma i ako jeste to što sumnjam, jbg, na vreme je, može da se ukloni i izleči. Valjda. Nadam se.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Mirka

Ne guglaj i ponovi rezultate  :bighug:  :kiss1:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

linga

Ako si išla redovno na kontrole, nema šanse tako brzo da se bilo šta razvije. Proveri,. a u međuvremenu probaj da se što manje nerviraš  :kiss1: :bighug:

Finalina

molim te budi hladne glave i što pre idi da proveriš i obaviš još jedan pregled

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

To 100%  :bighug: :kiss1: A nekako verujem da nije.

Pre 25+ godina je moja strina, u našim sadašnjim godinama, prvi put u životu uradila papu, setila se razgovora s drugaricom. I bio je karcinom, operisana, potpuno sve OK, gaji sad unučiće.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

bubi

Lukina mama

vilo  :bighug: ne guglati, i meni su tako rekli kada sam isla na mamogram....odsekla sam se, a nije bilo nista....zakazi to zbog sebe.
Luka ,09 April 2005