Main Menu

zene od stila

Started by monochrome, March 24, 2015, 03:32:36 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

jel postoji neka poznata zena, koju smatrate mega stajlis, ali nikad niste i nikad ne bi ste furali isti stil?
znaci, totalna suprotnost, ali i totalni respekt :)

za mene je to gwen stefani...nekako je uvek dobro sriktana, mada ja nikad ne bih nosila nit' slicnu garderobu, a da i ne pricamo o blajhanoj kosi i crvenom ruzu :girl_haha:
njoj savrseno chuchi...

Unabebili

Annie Lennox  :molim:

Aishwarya Rai .... posebna

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Pa ne znam... za one čiji stil mi se sviđa i sama bih volela tako da se oblačim. Ne mogu da se setim nikoga čiji stil je totalno suprotan mom a da mi se to dopada.  :think:

Kviz - What style icon are you?
http://www.whowhatwear.com/style-icon-shopping-quiz

Ispadoh Tvigi, to je jedina situacija u kojoj mogu da budem Tvigi.  :rofl:

You've got personality for days! Never shying away from bold prints, fun shapes, and of course, shift dresses, your ensembles always have a retro vibe. Who else is in your mod squad? Jean Shrimpton, Peggy Moffit, and Edie Sedgwick.

kalimero

Bianca Jagger

If we had to describe you in one word, it would be: fierce. You're never afraid to take a risk (hello, your aforementioned icon wore a suit to her wedding!), and you love to incorporate a masculine-inspired piece to your look from time to time. Other women you can turn to for inspiration include Diana Ross and Grace Jones.

:girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

senka

Brigitte Bardot
Hello, bombshell. Drenched with femininity via voluminous hair, a signature pout, and confidence, your style is reminiscent of the beloved Bardot. Other ladies you fall in rank with include Marilyn Monroe, Eva Mendes, and Salma Hayek.
:girl_in_love:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Unabebili

Jane Birkin

J'adore! You embody the Parisian-inspired woman through and through while embracing your sexuality with a t-shirt, sultry cat-eye, and crochet mini-dress. Your contemporary counterpart? Kate Moss circa the 1990s.

:lol: :lol: :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

rafa

Ahahahaha, Tvigi  :lol: :lol:

Mono, na tvoje pitanje, verujem Odri Hepbern.  :girl_in_love:
Ne da je njen stil nesto sasvim drasticno i drugacije od onog sto mi se dopada, ali to njeno ja ni za sest zivota ne mogu biti, tako mi grah pao u svakom pogledu.  :innocent:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

AnaK

Quote from: rafa on March 26, 2015, 10:36:43 AM
Ne da je njen stil nesto sasvim drasticno i drugacije od onog sto mi se dopada, ali to njeno ja ni za sest zivota ne mogu biti, tako mi grah pao u svakom pogledu.  :innocent:

Isto ovako, ali za Džeki O. :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

maggie

Viktorija Bekam
a antistil - Kejt Midlton
Sonja 18.1.2004
Aleksandar 14.1.2008

MissL

you got: Grace Kelly

Ah, the classic beauty. You likely identify with similar icons like Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, and Kate Middleton. A crisp shirtdress and pair of Keds is your summer uniform, and you're probably on a sailboat as we speak.

:girl_in_love:

a za prvo pitanje moram dobrano da razmislim :think:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

uh ja bas volim stil Kejt Midlton  :girl_haha:

Glitter

Ah, the classic beauty. You likely identify with similar icons like Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, and Kate Middleton. A crisp shirtdress and pair of Keds is your summer uniform, and you're probably on a sailboat as we speak.

Grace Kelly

Lani

Kejt jadna u gomili situacija mora da se oblači kao tetka zbog svoje javne funkcije/uloge. Inače ima solidan stil i stav.
Od tih poznatih sviđa mi se kako se oblače već pomenuta V. Bekam (mislim da mi je ona number one...), Kejt Mos, Sijena Miler, Olivija Palermo a od manje poznatih žena koja vodi ovaj blog. Da imam neograničen budžet i koji kg manje, ovako bih se oblačila.  :girl_in_love:

http://atlantic-pacific.blogspot.com/