Main Menu

Politika - koliko ste upuceni?

Started by Elanor, May 19, 2009, 02:25:21 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

Quote from: nelly on May 19, 2009, 06:02:02 PM
:blink:dok sam ja skontala gdi je pendzer  :think:
jok mene,ja po rodoljublju ovdje :rofl:
tim bolje :kiss1:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

maxic

U lokalna desavanja sam prilicno upucena, pa tim relativno dobro znam i politicku situaciju. Nisam nezadovoljna, mada moglo bi to uvjek bolje. Kad uporedim sa drugom drzavom, ovdje je bajka

Federalna- ne zanima me narocito, pogotovo ne poslije izbora. Nista detaljnije od osnovnih info u vecernjim vijestima, i kratkog pregleda CNN-a
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

maripoza

Quote from: Elanor on May 19, 2009, 05:23:25 PM
dopada ti se vlas' u tvojoj opstini? (ja u uvodnom postu pohvalila moju)
a za ove ovde, imam obicaj da kazem: i love this country, it reminds me of home :D po vise osnova.

Ma mislila sam uglavnom na ovaj deo:

Quote from: Elanor on May 19, 2009, 02:25:21 PM
e sad, politicka situacija mi je jasna, jasno mi je oko kojih se problema dzapaju. uglavnom su to medjusobne mrznje i prepucavanja po jezickoj (paralela s nasom nacionalnom) osnovi, tako da sam sigurna da cu glasati za neku umerenu struju (samo da provalim koja je to :ces:).
politicare ovde prepoznajem po liku, ali ne i po delu, cak imam problema da ih lociram iz koje su partije. opsti mi je utisak da me svi nerviraju :D

I to ne bas doslovce, ali sustina je ista. :D
Old enough to know better, but too young to care.

Dada

U nasu (Srpsku i CG) totalno upucena  :D Glasala poslednji put prije 3 godine i ne namjeravam skoro tj dok god ne vidim da mogu nesto da promijenim, onda cu doletjeti ma gdje bila kao i prije 3 godine  :innocent:
U ovu ovdje potpuno neupucena jer se ne smatram gradjaninom ove drzave, ovdje sam samo privremeni gost. To privremeno se oduzi ali me i dalje ne zanima  :-[
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Unabebili

I ovo sto (ne)znam mi je previse. :wall:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Meni je oduvek bilo krajnje neodgovorno (iskreno sablažnjavala sam se) kad mi neko ko živi u Srbiji kaže da ga politika ič ne zanima. Mislim, od iste nam je toliko dugo zavisio go život, pa setite se samo. Kako može da te ne zanima??  :think:
Tako sam ja 10-15 godina se trovala i trovala, bila upućena u sve i svašta i šta sad imam od toga? Imam drugarice koje brat bratu ne bi znale da ti kažu (ni onda ni sada) ko je predsednik države pa ne vidim da im nešto fali. Ja izgubih silne živce i šta imam od toga?
Pukao mi je film pre jedno godinu dana kad sam zaista počela iskreno da verujem u to da su svi političari bagra i da su svi isti. U to više nemam sumnje. Kad se setim kako su nas pre godinu dana pržili ko će s kim u koaliciju, mahali Vučićem kao strašilom (što on fakat i jeste) - evo, OVAJ će vam biti gradonačelnik  :crazy: i sve u tom stilu a sve ne bi li nas pripremili na gutanje koalicije sa SPS-om. Ja tih dana na ivici nerava a oni posle mesec dana igraju basket kao najbolji drugari, klibere se zajedno po skupštinskim hodnicima, ma smeju nam se svima u lice. Tada sam podvukla crtu, rekla dosta je bilo, prestala da gledam vesti skoro potpuno, da čitam blogove, Peščanik i sl. i mnogo se bolje osećam. Mnogo.
Jbg ranije kad je bio Sloba bar si imao cilj da on ode i to je bilo neko svetlo na kraju tunela. Sad svetla nikakvog nema, ko god sutra kad bi došao na vlast mi bismo ostali zaglibljeni u ovu kaljugu u kojoj smo. A vreme samo prolazi. Očajna sam zbog toga.

Izvinte na traktatu  :-[

Unabebili

Lani  :innocent: dodji da te zagrlim
nemas pojma kako sam se prepoznala u tvom postu :clap:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

Lani

vrana

Lani, daj jedan i meni! Od prve do poslednje reci ko da sam ja pisala.

Tolike godine sam isla i prosvecivala neprosvecene, terala nezainteresovane da izlaze na izbore, ljutila se na one koji su to odbijali, a evo, nakon proslih izbora im se prikljucujem i na pamet mi ne pada vise da glasam.

Inace, dok sam studirala, u pozadini mi je uvek, umesto muzike, bilo ukljuceno zasedanje supstine, eto do te mere sam bila ukljucena ranije!
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

:bighug:

Inače, ja iako sam mislila da neću više MORAM sad da glasam na lokalnim izborima u Zemunu, jer ako se oni nesrećnici (svi pretpostavljam da znate ko jaše Zemun već godinama) opet dokopaju vlasti a ja na dan izbora sedela kod kuće skrštenih ruku, neću moći sebi da oprostim.
Mada će mi želudac biti u grlu kad budem išla da glasam al šta ću...

A za sve naredne parlamentarne, predsedničke i sl. izbore ću doooobro da razmislim.

Elanor sori, izminirah te sto posto  :-[

Xe

I ja uvek idem da glasam, da sebi posle ne zameram da sam sedela skrstenih ruku.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Elanor

Quote from: Lani on May 20, 2009, 08:53:33 PM
Elanor sori, izminirah te sto posto  :-[
:kiss1:
izminirase me svi, a najvise gastarbajterke koje se ne javljaju :D (maxic, dado :flower:)

ne znam da li da trazim premestanje teme negde drugde   :think:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

maripoza

Quote from: Xe on May 20, 2009, 09:15:51 PM
I ja uvek idem da glasam, da sebi posle ne zameram da sam sedela skrstenih ruku.

I ja ovako, a mislim i da se sve vise i vise nas oseca ovako kako je Lani opisala.

Elanor,  :-[.
Old enough to know better, but too young to care.