Kokice, junk food, kikiriki, semenke i ostale zanimacije

Started by AnaK, April 10, 2015, 02:27:35 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Lani

Ja stvarno ne znam kakve vi filmove gledate i šta radite u bioskopu kad od buke i pojačanog tona čujete da neko krcka kokicama i koječime.  :think:

Glitter

ma nije to samo krckanje, nego sve oko toga, jedu virsle, pa piju, pa podriguju, pa ustaju po pet puta (mislim boli me uvo ako ustaju iza mene) za wc, ja se uvalim u onu stolicu i ne mrdam dok se ne zavrsi film...mislim zato sam dosla, jescu i picu posle

rafa

Ma gde jedu virsle u bioskopu?  :blink: Ili ja idem uglavnom na decje filmove.  :lol:

A tek koka kola u bioskopu, iz aparata, sa tonom leda.  :girl_in_love: :girl_in_love:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

Glitter

dzambo, super dzambo, ekstra super dzambo, pa dodaci, pa sladoled pa kokice i sladoled...bljak bljak bljak

Margarita

dedo legendo :clap:

JA ne znam sta cu sutra sa maratonom, posto mi je radna subota :lol:
a mnogo mi znaci ova tema otkako radim :rofl:

emge

Mardž, koje ti je radno vrijeme. Do 10h ćeš da stigneš bez frke i posle 14h će sve da radi :)

Margarita

super, ja stizem oko 9-9.30 i trebalo bi da ostanem do 14

Xe

Kod nas kokice i oni smrdljivi naćosi, ali cenim da je zanimljivije posmatrati me kad kokice upadnu u dekolte  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

kalimero

idi bre xe, zagrcnuh se  :rofl: :rofl: :rofl:

i sto su ti naćosi smrdljivi ?  :ljut:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

jedu bre ovde svasta u kinu...nacose, dzambo hot dogove...sendvice...kokice...kafe, kole, slatkisi...

Glitter

pa dovoljno mi da mi pod nosom smrde sa senfom i majonezom i kecapom pomesanim na onoj jadnoj virsli gde cu jos sa nacosima :lol:

martina

jao, brate, moracemo temu o meku da odvojimo :D

ja sam moje vodila dok su bili mali, u one mekove koji imaju igraonicu
i jeli tamo oni, cak ona g... najgora, chicken nuggets... i fries

sad ne znam kad sam bila i ja i oni, mislim da oni nekad svrate kad imaju manje para, a kad imaju dovoljno para idu na hamburgere na bolja mjesta
tako da - slobodno mozete to da im kupujete, ne stvara lose navike, bar nije kod moje djece, kad ima bolje definitivno ne jedu mcdonalds

sto se sjeverne amerike tice, five guys je meni najbolji sto se tih hamburgera i te brze hrane tice
a kod nas u kanadi ( ne znam za us) je meni bolji hero burger

ne idem cesto, ali kad idem da jedemo na brzinu biramo jedno od to dvoje
u gradu. u onim krajputasicama sad kod nas ima onih restorana tipa pita-pit i tako...
meni je dosta bitno kad putujem da ne jedem smece, vise nego kod kuce, jer onda nagrabusim sa stomakom, a to bas nije divno dok putujem. sto sam starija, vise mi smeta

ako bas moram da jedem u kfc ili tako nesto, onda uzmem piletinu s rostilja, koja nije pohovana, i to bude ok, prezivim

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

Ok Ok, to sa hot dogovima je stvarno bezveze ali molim ne vređati kokice i naćose.  :baba: