Kokice, junk food, kikiriki, semenke i ostale zanimacije

Started by AnaK, April 10, 2015, 02:27:35 PM

Previous topic - Next topic

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

rafa

Da se izvinim Anik na prepadanju  :lol: ali nekako od njenog posta je krenula cela prica, sta sad da radim.  :turpija:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

AnaK

Ma sve sam shvatila kad sam otvorila. Al' dok nisam otvorila, onako bunovna i pre kafe, stvarno sam bila u fazonu 'Jbte, prsla sam  :o:lol:
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

Summer

Obozavam kokice u bioskopu.

U Mek bas retko idemo, tamo volim sladoled, David voli sve, Sara samo sladoled, ona ne voli ništa iz happy meala osim igracke. U stvari, D voli sav junk, jeo bi to stalno kad bi ga neko pustio. Sara Ne voli ni pizzu. Ona je ljubitelj corbe i slatkisa.

Ja volim i pizzu i sendvice i pljeske,samo se suzdrzavam :-D

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

martina

Quote from: Summer on April 19, 2015, 02:23:30 PM
Obozavam kokice u bioskopu.

U Mek bas retko idemo, tamo volim sladoled, David voli sve, Sara samo sladoled, ona ne voli ništa iz happy meala osim igracke. U stvari, D voli sav junk, jeo bi to stalno kad bi ga neko pustio. Sara Ne voli ni pizzu. Ona je ljubitelj corbe i slatkisa.

Ja volim i pizzu i sendvice i pljeske,samo se suzdrzavam :-D

to je cudo kako ljudi tek kad imaju vise jednog djeteta vide koliko je do djeteta
moji nikad nisu voljeli junk, titi narocito
to dijete je sa dvije-tri godine kad joj nude cokoladu govorila: ok, moze, al ako slucajno imate mrkvu, ja bih radje to

luka i martin isto, jeli su mcdonalds kao mali, a najvise zbog igracke
ali njih dvojica kad se docekaju slatkih pica - ne popustaju. piju dok ima
ja zato kupujem skoro nikad
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Quote from: kalimero on April 18, 2015, 10:22:41 AM
ja ko i svaka keva, idem po sobi kad napustamo smestaj, gledam da l smo nesto zaboravili  :rofl:
Tako i po temama obilazis  :rofl:

Ne volim mek, samo sladoled ali mogu da pojedem bas ako moram ali nikako big mek ili nesto od toga.

Finalina

ponekad volim mc, ali nije mi to nesto na sta pomislim da zelim da mi se jede, osim sladoleda koji je bas dobar