Kokice, junk food, kikiriki, semenke i ostale zanimacije

Started by AnaK, April 10, 2015, 02:27:35 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja uopšte ne mogu da utvrdim da li je i ranije to bilo srazmerno skupo, ili nije. Probaću da nađem neke podatke o prosečnoj plati i ceni bioskopskih ulaznica, i još nekih takvih stvari, da konačno svoju dilemu razrešim  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Lani

Nije bilo ovako sigurno, pa ja sam stalno visila u bioskopu kao mlađa a daleko od toga da sam imala neki ekstra džeparac.

jel

Mi gledamo da idemo kad je onaj popust, ponedeljkom
I redje u tc-tc-u, bolje mi je u gradu
Setnja napolju, Dom SindikTA npr I kokice od 70 din
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Glitter

nama su kroz odrastanje i bioskop i mek i kokice bile skupa zabava rezervisana za jako retko ponekad
a majka je radila u prosecno stojecoj firmi sa prosecnom platom, tako i otac

Od kada imam dete bioskop mi je vise bio luksuz zbog vremena, a da nij bilo zbog vremena bio bi verovatno zbog cene. Kada je on odrastao dovoljno da mozemo to i vremenski finansijski da priustimo onda sam ukapirala da me ne privlaci previse. Nekako imam problem sa grickanje, ponasanjem i jelom u bioskopu :crazy: al to je do mene :lol:

kalimero

Quote from: Glitter on April 15, 2015, 10:29:51 PM
nama su kroz odrastanje i bioskop i mek i kokice bile skupa zabava rezervisana za jako retko ponekad
a majka je radila u prosecno stojecoj firmi sa prosecnom platom, tako i otac

Od kada imam dete bioskop mi je vise bio luksuz zbog vremena, a da nij bilo zbog vremena bio bi verovatno zbog cene. Kada je on odrastao dovoljno da mozemo to i vremenski finansijski da priustimo onda sam ukapirala da me ne privlaci previse. Nekako imam problem sa grickanje, ponasanjem i jelom u bioskopu :crazy: al to je do mene :lol:

o, hvala ti, hvala, pomislila sam da je to samo moje ludilo!  :kiss1: :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Elanor

otkako sam u be, cene bioskopa su porasle za 100-150%. referentne plate su ostale iste (npr, pocetnici i dalje dobijaju isto koliko sam i ja dobijala na pocetku).
tako da bih ja rekla da je bioskop sada skuplja zabava nego sto je bio nekad.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

Quote from: kalimero on April 15, 2015, 10:50:26 PM
o, hvala ti, hvala, pomislila sam da je to samo moje ludilo!  :kiss1: :rofl: :rofl:
:lol:  :kiss1:
u Bristolu ima bioskop u kom mozes da porucis ful klopu, umesto sedista dobijes ceo kauc, stocic, hranu i udri (mislim ne da se posle pitaju sto su golemi :lol: ). Mene S bari vec par godina da idemo, ja necu zbog tog jela  :girl_haha:

kalimero

ma, vazi, samo mi fali da mi pored krckanja kokica neko i mljacka ili nedajboze cokce zube od ostataka hrane  :crazy: :sissyfight: :sissyfight:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Quote from: kalimero on April 15, 2015, 10:50:26 PM
Hoce ti biti lakse ako znas da se tvom ludilu pridruzuje i moje :D

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Ja ću samo da kažem, izeš bioskop bez kokica.  :lol: I svega ostalog što uz njih ide.  :lol:

kalimero

Quote from: cici on April 15, 2015, 11:05:35 PM
Hoce ti biti lakse ako znas da se tvom ludilu pridruzuje i moje :D

apsolutno  :bighug:

Quote from: AnaK on April 15, 2015, 11:06:50 PM
Ja neću ništa da kažem  ;D

ti si vec legendarna....mada, ne znam nikoga da jede jabuku u bioskopu  :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Xe

Mi smo pre neko veče bili na superkasnoj projekciji, bilo nas je komada osam. U jednom trenutku sam konstatovala da ću morati kokice da topim u ustima, da se ne čuje krckanje  :girl_haha:
Prednost malog broja gledalaca je i u tome da sve liči na kućni bioskop, a pošto nas je malo, mogućnost da ti neko iza žvanjka i kikoće se svedena je na minimum.

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL