Zimovanje 2015/2016/2017/2018...

Started by veki, September 21, 2015, 10:01:52 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

Quote from: Urbana on October 03, 2015, 05:01:36 PM
Da ali ovde je samo smestaj 45-50 eu i plus hrana....ali u svakom slucaju to je mnogo manje
da ali je ovo cena apartmana za cetvor, sto mislim da nije mnogo ako znamo kako izgleda, a uz polupansion sasvim se isplati, iako je do staze potrebno da se ide njihovim redovno organizovanim prevozom jer smestaj nije na stazi, kome to ne smeta, super je

Summer

Mm skija super, ali ne voli. Moje skijanje je žalosno i ne volim. Tako da ne idemo. Ranije smo isli na Jahorunu da društvo, poslednji put kad je D imao godinu dana. Volela bih da deca nauce da skijaju, ali mi.malo skupa zabava za nešto sto mi nije zabavno. :rofl:
Prosle godine smo umesto skijanja isli 2 puta na produzeni vikend u forras u segedin, meni je to zimski odmor po mojoj.meri.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Urbana

Quote from: Finalina on October 03, 2015, 11:54:20 PM
da ali je ovo cena apartmana za cetvor, sto mislim da nije mnogo ako znamo kako izgleda, a uz polupansion sasvim se isplati, iako je do staze potrebno da se ide njihovim redovno organizovanim prevozom jer smestaj nije na stazi, kome to ne smeta, super je

Apartman super izgleda, ako imas neki supermarket u blizini i ako spremas obroke onda hranu ni ne racunaj, pa jeli bi i kod kuce ;D a ja nemam nista protiv prevoza ako se sama prevozim ( kao sto i radimo, ali to je u nasem slucaju 1/2km voznje kroz grad do parkinga ispred terena, uvek cisto od snega, nema nekih opasnosti ) a malo mi nije opusteno kad se vezujem za neka vremna koja mi drugi namecu.

Quote from: Summer on October 04, 2015, 08:17:03 AM
Mm skija super, ali ne voli. Moje skijanje je žalosno i ne volim. Tako da ne idemo. Ranije smo isli na Jahorunu da društvo, poslednji put kad je D imao godinu dana. Volela bih da deca nauce da skijaju, ali mi.malo skupa zabava za nešto sto mi nije zabavno. :rofl:
Prosle godine smo umesto skijanja isli 2 puta na produzeni vikend u forras u segedin, meni je to zimski odmor po mojoj.meri.

Prosto ne mogu da verujem...., mislim i kod nas je bila slicna situacija, nije bas skijanje mm zalosno, ali nije bilo neko extra....onako vojnicko, nego vise nismo isli deca mala, on nije neki ljubitelj jer ne skija super .... ali nikako se nije moglo reci za mene da skijam super, ali ne volim iako sam mozda u tim nekim godinama i mogla ostaviti taj utisak. Vise ono okolnosti....tako je i moj brat ostavljao utisak kod svoje zene, pa kad se dogovorio jednom sa skolskim drugom i otisao par dana ona shvatila da to nije tako, pa i ona naucila da skija.....To su vise neke trenutno potisnute zelje zbog okolnosti i nedostatka `drustva`.
Mi smo tako krenuli prvo u zatvoreno da mm obnovi i utvrdi skijanje, a deca nauce da nemamo na planini podela vec kad skijamo da svi zajedno skijamo i sad smo stvarno ekipa.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Finalina

ovi apartmani "vila trag" osim sto dobro izgledaju i prostrani su, a restoran je toliko dobar da se ne isplati kuvati u odnosu na njihovu ponudu, zato su i dobri za preporuku

veki

Quote from: gasha on October 02, 2015, 05:46:13 PM
Veki, proveri ti to, srebrnac je rezervisan za Super Kamp ove godine, za raspust  ;)

KOpirala sam ponudu iz srebrenca, dobila sam je pre 20-tak dana otprilike na upit :D

AnaK

Verovatno su deo kapaciteta ostavili mimo SuperKampa. Ali je Gašina informacija veoma dragocena, def treba imati u vidu stotine dece bez roditeljskog nadzora :lol:
Janko 23.7.2002.

veki

rafa

Quote from: AnaK on October 05, 2015, 10:13:34 AM
Verovatno su deo kapaciteta ostavili mimo SuperKampa. Ali je Gašina informacija veoma dragocena, def treba imati u vidu stotine dece bez roditeljskog nadzora :lol:

:lol: :lol: :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Glitter

zlata vredna, zlaaata :lol:

Lani

:lol: :nokti2:

gasha

Moj izvor kaze da su za dve nedelje raspusta bukirali ceo Srebrnac i da osim dece nema drugih gostiju.
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

kalimero

Bata ide na Zlatibor sa izvidjacima pa na Kop (u Brzece) sa školom...
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

veki

Borovec 2017
Posle proslogodisnje probe, bili smo ove godine, a planiramo i sledecu zimu.
Hotel Iceberg, ima los WIFI, hrana je dorucak ok, vecera osrednja do losa, sobe tople, ciste, prostrane.
Ima dodatnih aktivnosti za decu, cene sasvim pristojne, imaju vestacko osnezavanje, nema puno staza, na gondoli bude guzva, ali ima i dovoljno staza u donjem delu kod hotela. Za cenu koja se placa hotel je vise nego pristojan.
Ski skole rade odlicno nema potrebe za posebnim casovima za decu,
samo je dobro rezervisati mesto u ski skoli preko agencije

veki

skija li neko na Borovecu ovog februara :)