Main Menu

Vilin remont

Started by Vila, September 21, 2015, 10:47:23 AM

Previous topic - Next topic

Vila

Inspirisana Uninom temom, da napišem i ja svoje muke.
Imam anemiju, mučnine, malaksala sam tako da ne mogu da mrdnem. Umara me hodanje po kući. Danas sam otišla do posla i vratila se kući, jer nisam sposobna da radim. Tresu mi se ruke povremeno, lupa mi srce.

Danas ću kod dr opšte prakse, opet, da ipak uzmem ponuđene pa odbijene OHB12 injekcije, i da vidim šta dalje.
Zna li neko nekog dobrog internistu?
Dobila sam preporuku za gastroenterologa, da proverim da nije anemija odatle negde....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

senka

Piješ preparate gvožđa, a nema poboljšanja?
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Vila

Pijem već tri nedelje, a samo mi je još gore, umesto bolje.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

cici

Dacko

:bighug: Nadam se da ćeš brzo ustanoviti gde je izvor nevolja. :bighug:

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

veki

probaj uz gvozdje i folnu kiselinu da uzimas

i obavezno sistematski

Unabebili

Prvo, raduje me srav da ces se sebi posvetiti :clap:

Proveri stitnu, pre svega :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

senka

Da, pije se folna i vit. C radi bolje apsorpcije
ali i bez toga mora da ima poboljšanja čim se počne

meni je jedno vreme stagniralo ispod donje granice, pa sam radila test na krvarenja, enzime iz krvi koje je preporučio gastro...sve je bilo negativno, a gvožđe opet krenulo gore
ali su mi sve tegobe prestale vrlo brzo po početku terapije
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Vila

Pijem gvožđe, folnu i vitamin C.
Sad se vratih od dr, dobila sam prvu od 10 OHB12 injekcija. Rekao je da prvo proverimo da li je ginekološki, pa potom gastro...
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

draganaa

Kao sto neko rece prvo proveri stitnu...iste simprome je imala i moja sestra...vucali je svuda...a niko da proveri hormone stitne...kad je slucajno na svoju ruku ih uradila imala je sta da vidi...tezak Hasimoto...avi su se hvatali za anemiju..isto slali ginekologu... Pa isputivanja da nema neko unutrasnje krvarenje...dok stitna bivala sve gore i gore...
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

Elanor

:bighug:
meni tvoji simptomi mnogo lice na simptome jedne koleginice. njen organizam je izgleda prastao da resorbuje b12, pa prima injekcije i konacno se dobro oseca, posle dugo vremena.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Vila

Elanor, ko će ga znati....

Zakazala ginekologa za sutra, ako je to čisto, idem da radim hormone štitne.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina