Main Menu

Vilin remont

Started by Vila, September 21, 2015, 10:47:23 AM

Previous topic - Next topic

jel

Ooooo  :bighug: javljaj draga  :bighug:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Finalina

Ira

Uh Vilo  tek sad vidim temu  :(
da sto prije otkrijete uzrok, i da se sto prije rijesi
grlim te jako i mislim na tebe  :bighug: :bighug: :kiss1:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

MissL

Nadam se da ces brzo biti bolje :kiss1:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Vila

Ljubim vas sve :kiss1:
Zvala sam Jedro zbog dra kog je preporučila vojka, nije im se javljao, i jutros rešim da idem kod nekog drugog kod njih, rezidentnog hematologa, u bolnici medigroup. Prošetala me je - uradila sam i uz abdomena, i još jedan ekg, i rtg pluća, i nove i dodatne analize krvi. One će biti sutra gotovoe, i onda ću valjda nešto konačno znati.
Ali opet im treba još nešto, šira ispitivanja, bla, bla - a ja imam sto nekih nalaza i niko još ništa ne zna. Sutra ćemo je baš udaviti da da nea rešenja, da konačno dobijem dijagnozu. Ovo je toliko iscrpljujuće i za mene i za mma, iskida se zbog mene, mama me gleda a samo što ne zaplače, deca se zasad drže, valjda im nije baš najjasnije još uvek - i bolje....
Dve koraka i krene da lupa srce, vrtoglavica, slabost - onda opet sednem, pa dišem polako, pa pokušavam da se vratim u normalu. i tako već deset dana, i sto lekara, i niko još nema rešenje.
Ako ovi u medigrupu ništa pametno ne urade i ne kažu, idem kod dra opšte prakse i ne izlazim bez uputa za bolnicu. I na njegovu sreću, ovaj moj izabrani kreten više ne radi, ide u terensku jer mora na specijalizaciju, pa ga neću ubiti nesposobnog... >:(

Vojka, tebe da zaposlimo kao dr Hausa, nema druge :bighug:
Ovi bre nemaju pojma, niko....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

cici

disco2000

anelore

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.