Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Jeste.  :girl_in_love: Kad sam prvi put bila rekla sam sebi da moram ponovo tu da se vratim i sad je idealna prilika, kad već odmaram od Tasosa malo.  :girl_haha:
Vi ćete opet u SM?  :girl_in_love:

Zumbulica

Opet, ja mnogo volim SM, mada sam razmisljala da bismo mogli da promenimo .... ali deca nece  :crazy:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Deda

Quote from: Dacko on January 24, 2016, 08:56:04 AM
Na samom početku Kasandre, ispred Kalitee. Što bi rekla Deda, odmah do Lidla. :girl_haha:
Jeste li rešili i kada idete, Lani?
:lol: :lol: :lol:
Mnogo je lep Afiros , ne samo zbog Lidla  :rofl: , mada je to vrlo bitna stavka  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

kalimero

Mi isto 99,9posto (nemam znak za procenat na tlf  :crazy:) opet Sarti  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Summer

lani, super  :clap:

meni je afitos najlepsi na kasandri  :girl_in_love:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

I meni, to je mesto po mojoj meri. Na dobroj je lokaciji za obilaženje drugih mesta i plaža, pa i onih na Sitoniji, a deci ako je do cike i šarenila, Kalitea je na par km.

Margarita

ne smem jos da se radujem, ali ima neke sanse da cemo na more u ranoj predsezoni, Dedo 10-20. jun otprilike
gledam afitos, siviri, posidi... nesto ne nalazim veliku ponudu agencija

Lani

:clap:
A šta biste Mardž, hotel ili apartman?

emge

Mi cemo 11.jula na Lagomandru, uplatili direktno kod njih :)

Lani

Super emge  :girl_in_love: I mi putujemo 11. jula.

emge

Evo sad sam gledala gdje ste, ali ste nam dosta daleko :(
Bilo bi divno da se iskombinujemo jednom da se kupamo zajedno, možemo na pola puta :girl_haha:

Lani

Može. :clap:
Pa mi smo svakako planirali jedan od dana da idemo na Sitoniju pa možemo da vam se javimo i da se iskombinujemo.

Margarita

apartman, hoteli mi se ne uklapaju u budzet

Lani

Za Afitos nema ponuda za apartmane po našim agencijama, odmah da ti kažem.
Ja kad sam počinjala da gledam, gledala sam sve vrste smeštaja i jedini apartmani koje sam videla bili su na grčkim sajtovima.

vrana

mi cemo ove godine u hrvatsku, veceras bas pravimo kombinaciju, izgleda da cemo moci da spojimo cetiri nedelje na moru. dve svi zajedno, a posle ili pre toga jos dve bih ja bila sa decom kod prijatelja u vrsaru  :girl_in_love:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.