Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

MissL

jaoj vrano san snova, prelepo :girl_in_love:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

San snova stvarno  :girl_in_love:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

divno im je more i ima poseban miris...al vec smo diskutovale na tu temu  :rofl:

Lani

Da, ni ja ne bih opet da se udubljujem u to.

vrana

Ja sam preskocila tu diskusiju  :-[


Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Najviše ovo drugo u principu.  :think: Da sumiram svoje mišljenje na ovu temu, sve dok je CG i Grčke tamo neću ići.
Negde gde se neću osećati u svakom trenutku opušteno, to mi nije odmor. Pritom ja nemam nikakvu baš nostalgiju prema tom delu bivše zemlje jer mi nikad ni porodično kad sam bila dete nismo letovali u CRO, tako da nemam eto ni taj emotivni momenat. Emocije vezane za letovanja iz detinjstva imam isključivo prema Crnoj Gori. :girl_in_love:

vrana

Da, mogu to da razumem. Ja sam dugo odbijala, podjednako koliko i Egipat, nije mi padalo na pamet da idem negde gde cu morati da vodim racuna da ne pricam mnogo glasno. I sve sam bila u fazonu, pusti ti te price o Istri, sta ja znam ko sve tamo letuje. A onda kada sam otisla, ne da sam se opustila, nego sam i zaboravila gde se nalazim.Ne ubedjujem nikoga, samo iznosim svoje iskustvo

Meni je Hrvatska privlacnija od Grcke jer mi je prirodna hladovina mnogo vazna. Vaznija recimo od lepote plaza, a ti  mnogo polazes bas na plaze i samo more, sto je, onako, u Istri bar, prilicno jadnjikavo. Racunam da je na ostrvima malo bolje.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Ma jasno, razumemo se. :kiss1:
Možda je predrasuda ali eto, baš imam taj osećaj da bih recimo morala, to što kažeš, da se utišavam ili da utišavam decu na plaži, da stalno hodam kao po jajima sve pazeći da nešto ne kažem ili ne uradim pogrešno. A smor mi je da na odmoru uopšte i razmišljam o tim stvarima a kamoli da ih radim.
Uostalom, ni mm ne žudi da ide tamo (iako njega vežu neka lepa sećanja za to more, za razliku od mene). Možda bih ja i promenila mišljenje da recimo on insistira da odemo, ali eto nije nikad ni pomenuo.

vrana

znam, kapiram sve. jos se tebi deca sasvim pristojno zovu za dozivanje na plazi. zamisli kad ja pocnem moje da dozivam. pa jedino bih gore prosla da se zovu slobodan i radovan  :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Omg  :rofl1:
Ne može se nikako sakriti da su mali Srpčići.  :lol: :love32:

Summer

treba mi mala pomoc, da ne pretrazujem sad po temama

brat me zamolio da mu potrazim smestaj, kraj juna, imaju jedno dete od 4 god, isli bi na kasandru ili sitoniju, neki studio ili apartman, dajte mi preporuke za one u kojima ste bili.

ona moja furka je savrsena, ali su im ti apartmani preveliki

:bighug:


David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

emge

#206
Summer, meni je super Karali Studios u Nikitiju.... ima 9.1 na bookingu, a dvorište divno, sa hladovinom :) a uz plažu :)

Vrano, sledeće godine Lagomandra, ima drvo i na sred plaže :girl_haha: a cijela šumica uz plažu :girl_in_love:

vrana

Jeste, Lagomandra je jedna od retkih takvih plaza u Grckoj. Zato se valjda na njoj i cuju samo jezici bivse SFRJ  :girl_haha:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

emge

Pa čuju se i u Hrvatskoj :girl_haha:

ja godinama gledam lagomandru, dok ne prodje, pa se posle nerviram... ove godine idemo tamo, da je skinem sa liste :lol:

emge

sad za ove mini praznike su nam prijatelji bilo do Soluna, pa svratili i do Lagomandre... vidite slike van sezone :)