Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Summer

sto je lepo  :girl_in_love:

nas odbili za lagomandru prosle godine, ne moze troje dece

karali studios odu jos u dec, ja sam ih gledala prosle godins

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Nanny Ogg

Lagomandra je prelepa, al je u sezoni nesnosna gužva

Summer, jel imaju još neke spec. zahteve? Kakva plaža, koliko daleko od plaže, manje ili veće mesto?

Ajte zene, ne dram'te

Summer

nemaju nista specijalno, prvi put idu u grcku

vazno je da je smestaj cist, ne treba nikakav luksuz

blizina plaze prednost, naravno

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

emge

Summer, na bookingu ima još Karali studia za prvu polovinu juna, prvu polovinu jula... zaista za drugu polovinu juna nema :(

Nanny Ogg

Onda možda ovo gde sam ja bila letos?
http://sithoniahotels.gr/en/accommodation-toroni/afroditi-apartments-toroni
Blizu plaže, čisto, super jeftino. Plaža lepa, mesto lepo i mirno. Al mana je što u samom mestu nit lekara nit apoteke  :nokti2:

Ajte zene, ne dram'te

Vockica

Nanny sto je ovo jepo...koja je cena/
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Emge super su slike.  :girl_in_love: Drvo nasred plaže.  :girl_haha: Mora da je leti tuča ko će da se namesti ispod njega da leškari.  :lol:
Mm koleginica ide godinama s mužem i decom u Lagomandru, kažu da je super.

emge

ma čitav obod plaže je drveće, tako da ne vjerujem da je neka tuča.. a drvo je na neuredjenom dijelu plaže :girl_haha:

vrana

Nije tuca, ima puno drveca u pozadini, a nedaleko od vode. Takoreci sumica
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Nanny Ogg

Voćkice, mi smo prošlog leta u sred sezone plaćali 40 evra za trokrevetni studio, apartman sa 4 kreveta je bio 45.
Kapiram da je van sezone to još povoljnije.

Nije to baš savršeno, studiji su mali i moraš sam da ih čistiš..posteljinu i peškire menjaju na zahtev. Ali za te pare se nisam bunila  :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Malo je bzvz to što nema makar apoteku, lekara još i nekako, ima ih po drugim mestima a sve je to relativno blizu, ali apoteku bi trebalo svako mesto koje pretenduje da bude turističko da ima.

Nanny Ogg

Jeste, to je stvarno bzvz. Nama srećom nije trebalo, ali primetila sam da doduše u jednom od dragstora prodaju one najosnovnije stvari koje idu bez recepta (tipa lekovi protiv bolova, opekotina, zavoje i slično). Al to su ionako stvari koje nosiš u sa sobom kad pođeš na put

Ajte zene, ne dram'te

Lani

U Skali Maries ima apoteka lepo opremljena, jednom mi je samo nešto trebalo mimo ovog što sam nosila. I baš se potrefilo da je doktorka bila u apoteci, ja joj objasnila da je Una nešto slinava i da su joj crvene oči, ona pita gde je sada dete, ja kažem u kolima. Kaže ona, dovedite je da je pogledam. Una došla, digla majčicu, dr je poslušala, rekla nije ništa, suze joj oči verovatno od peska, za nos dovoljno fiziološki rastvor, ajd zdravo.  :lol: