Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Veki  :crazy:

Inter, kao prvo, gosti ne mogu da pišu komentare.  :girl_haha:
A kao drugo, šta te briga šta neki marginalni likovi misle o bilo čemu šta se piše i postavlja.  :kiss1:

veki

Joj nije letovanje, ali moze biti interesantno, ako planirate malo vise unapred
na sajtu wizzaira ima opcija flight+hotel, imaju dosta dobre i povoljne aranzmane
pa ako nekog zanima da virka za obilaske evropskih gradova moze se snaci za mnogo
manje para nego preko nasih agencija, ali je potrebno planiranje vise meseci unapred.

Npr. Rim iz Beograda pocetkom novembru za 4-oclanu porodicu 8 dana avio+hotel
(racunajte da moje devojke vec ulaze u kat. odraslih) 580 evra
Barcelona iz Temisvara za Novu godinu za 4-oclanu porodicu 7 dana avio+hotel -600evra

vrlo primamljive ponude obzirom da npr Barcelona preko nasih agencija kosta oko 450 evra
sa aviotaxama, i pri tom se avionom putuje skoro ceo dan jer se preseda, pa od 5 dana ostanu
neka 3 za razgledanje a ovo je let od 2,5h.

Naravno ima i skupljih varijanti ovo su neke u nizim cenama :lol:

anelore

Veki, ja na sajtu Wizzaira ne vidim da ima letova iz Beograda do Rima, ne bilo ti zapovedjeno, posalji mi link za tu ponudu za Rim.

Lani

Baš je povoljno to za Rim. Ja kad sam nama tražila karte sad za 1. maj isto nisam uspela da nađem ništa low cost.

Glitter

Quote from: Lani on April 13, 2016, 10:58:46 AM
Baš je povoljno to za Rim. Ja kad sam nama tražila karte sad za 1. maj isto nisam uspela da nađem ništa low cost.
popularan datum :girl_sigh:

Lani

Pa da... ipak je ono drugo novembar, bog te pita kakvo bi vreme tada bilo, moraš dete da uzimaš iz škole na par dana jer nije raspust, itd. itd.

veki

aa ostao mi upamcen Temisvar kao polazna stanica (pamti poslednju rezervaciju)
iz Temisvara je Rim :wall:

anelore

E to mi vec ima vise smisla.
Ova NG u Barseloni je super, pocetak novembra u Rimu mozda samo za mene i MM, Vida krece u prvi razred, nije mi bas da je na sred prvog polugodista izvlacim iz skole.

veki

u novembru imas 11.11 uvek ga nekako u skoli prespoje,
mada je ova godina malo problematicna  imamo samo petak :lol:

zato smo se i pomerili na Novu godinu
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

veki

Deda

Svidja mi se tvoj optimizam  :clap:

veki

Zato ci da se lecim u Barceloni za NG :rofl:

Deda

cici

Valjda sam samo ja pisala o Evii, i ne znam ovi pominju pescanu plazu ja je ne videh tamo a ni moja drugarica koja je obisla skoro celo ostrvo, najvise od peska je sitan sljunak.