Main Menu

Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

Dacko

Je li neko od vas uplaćivao depozit pred letovanje u Grčkoj na račun vlasnika smeštaja a da to nije bilo preko Nikane ili neke druge agencije, i kakva su vam bila iskustva?

Summer

nekoliko puta
sve ok, uplatila po 100 eur i posle ostatak u kesu kad dodjem

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Dacko

Sad mi je malo lakše, hvala. :kiss1: A nakon što uplatiš, da li ti oni pošalju neku potvrdu, neki mejl koji možeš da odštampaš, ili ti kao dokaz da si dala depozit služi samo tvoja kopija uplate iz banke?
Meni traže 50, pošto se dogovaram samo za 5 dana (to bi trebalo da bude produžetak već uplaćenog letovanja, samo u drugom mestu) i nemam utisak da je žena s kojom se dogovaram neki prevarant (mislim, provereno jeste vlasnica te kuće a engleski joj je suviše nemušt da bi se bavila sitnim vaćarenjem), a nisu to ni pare koje se ne mogu prežaliti, nego mi je frka da ne odemo tamo a ono se ispostavi da su nas zaboravili, da je već zauzeto, da iz nekog razloga nije spremno, da je neuslovno ili bitno drugačije nego na slikama... Kad ideš preko neke agencije bajagi imaš kome da se žališ ukoliko nešto ne ispadne kako treba. Hm, sad kad sam ovo napisala i dosetila se priča  o tome koliko većina agencija mari za putnike nakon što izvrše uplatu, shvatih da je rizik zapravo isti i da u svakom slučaju sve zavisi od vlasnika.

Margarita

dacko, mi ove godine prvi put tako, jer ne idemo preko agencije
od potvrde, poslao mi je covek mail da je sve ok i da se vidimo u junu
doduse, pre toga sam na putovanja forumu citala dobre utiske o tom smestaju i vlasniku
a i po istom principu smo isli i u sokobanju :rofl: pa mi nekako i nije bio potpuno novi nacin placanja :rofl:

stacka

Dacko, mi smo svaki put letovanje u Grckoj direktno dogovarali i nikada nije bilo problema. Uplati, opusti se i uzivajte :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Dacko, samo mail i to je to. Biće OK.  :kiss1:
U koje mesto idete tih par dana? Mi ćemo isto verovatno da produžimo negde još par dana jer smo u Afitosu samo deset ali najverovatnije će to biti negde u Srbiji, Zlatibor ili šta već.

Dacko

U Toroni. Baš mi se dopalo kako ta plaža izgleda na slikama, a pošto ćemo tad biti odmorni posle deset dana lenčarenja u Siviriju, verovatno nas ne
neće mrzeti da obiđemo i ostale sitonijske plaže.

Lani

Nanny Ogg

Super je Toroni  :)

A za koji smeštaj ste se odlučili?  Tamo ima nekih koji su maltene bukvalno na plaži  :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

Dacko

Nismo se još definitivno ni odlučili jer nam se ovaj studio za koji se dogovaramo još i ponajmanje sviđa od svih za koje smo poslali upit, pa na njega gledam kao na rezervu a zapravo čekam da odgovore i ostali vlasnici, uključujući i te sa kućama na samoj plaži.
Inače, onaj gde si ti bila sad se oglašava i na Nikaninom sajtu, ali je rasprodat za dane kad nama treba.

Nanny Ogg

Super, javi kad odlučite  :)

Ja još nem' pojma gde ćemo i šta ćemo  :girl_sigh: Samo znam kad ćemo: početkom avgusta, u najveću skupoću  :crycry:

Ajte zene, ne dram'te

emge

Dacko, ja sam ove godine tako uplatila... jedino je smor što su ti provizije fiksne za tako mali iznos.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

prevodilica

Nei Pori u maju uplaćen! :clap:
čekam odobrenje za GO i molim bogove Olimpa za bar 5 lepih dana u maju
u svakom slučaju, idemo na odmor!!!