Main Menu

Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

moma

uzivajte, prevodilice!

Deda

Prevodilice , daj izvestaj dnevni  :girl_haha:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Xe

Quote from: Vockica on April 28, 2016, 10:36:28 PM
Xe koji smestaj u Stavrosu?
Nemam pojma, agencija Octopus ili Oktopod, zaboravila sam  :lol:
MM je sve odradio, ništa se nisam petljala, ništa
Što se nas tiče, krevet i voda i samostalni WC su nam jedini zahtevi  :lol:  šta nam je učinilo višegodišnje letovanje u planinarskim šatorima  :girl_haha:
Mogu da pogledam ako treba  :good:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Xe

Prevodilice, uživajte  :girl_in_love:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

prevodilica

Izveštaj sledi :pioneer:
Bucnuli se više puta po par minuta, dok se Švabe pored nas brčkaju :lol:
Pitam se jesmo li mi kao narod kenjci ili je njima ostalo nešto hitlerove krvi u genetskom kodu :rofl:
Baka Jagoda ima 79 godina o:
A rodjaka je malo mladja, gastarbajterka sa svapskom pemzijom
Breskve 1 euro, kajsije 2, sladoled od na kugle ništa posebno

Deda

Radi li krofna bar u novom delu ?

Deda

Ima li dece u dvoristu za druzenje ?

Lani

Meni su uvek bili neverovatni ti turisti iz severnijih delova Evrope, malo sam im i zavidela. Volela bih da mogu tako, da me ne dotiče da li je temp vode 15 ili 25, ali avaj...  :crycry: baba bila, baba ostala.  :lol:

Glitter

kako da ti kazem, posle mocenja nogica u atlantiku u martu mislim da bi mi grcka sada bila pretopla :lol:
stvarno je stvar navike

Lani

Dobro, to je okean. Kad se setim one hladnoće u Portugalu prošlog septembra... dan vreo vreo, temperatura preko 30 stepeni a voda 10 ispod nule (moj subjektivni osećaj :lol:). Mm se okupao i to par puta, ja jok, ušla do kolena i ajd zdravo.

prevodilica

Turisti tek pristižu, biće i dece, zasad imaju jedan drugoga, dok se ne pokoskaju, što bude obično kad ih uhvati pidžama bluz :crazy:

prevodilica

Naravno, na plaži i tokom dana su anđeli, tako da će komšiluk sigurno da misli da mene pred spavanje hvataju bube :wacko:

Elanor

Quote from: Lani on May 23, 2016, 09:37:48 PM
Meni su uvek bili neverovatni ti turisti iz severnijih delova Evrope, malo sam im i zavidela. Volela bih da mogu tako, da me ne dotiče da li je temp vode 15 ili 25, ali avaj...  :crycry: baba bila, baba ostala.  :lol:
moja deca su turisti iz severnijih delova evrope :rofl:
rekoh vec da su se kupali u italiji poslednjeg dana marta, na celih 20C. ja sam lepo ostala na plazi, u farmerkama.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

moj se adaptirao, sta ce, ulece u vodu sto kaze elanor u martu :lol:
ima zabranu na vodu u januaru doduse :rofl:

prevodilica

Pita me komšinica jutros čim smo stigli na plažu hoćete li ih pustiti u vodu? Reko pustice se sami :lol: ako mogu, neka se kupaju do mile volje