Main Menu

Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

Vockica

Ni mi nigde...promenili smo kola....toliko za ovu godinu  :innocent:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

disco2000

Ni mi, ako ne racunamo selo :lol: mrzi me da gledam i trazim i biram i racunam i rezervisem i uplacujem i...

stacka

Jao, a mene nista od toga ne mrzi nego ne mozemo finasijski ove godine da izguramo :girl_sigh:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Vockica

Disco blago tebi kad te mrzi.... :rofl:..ja kad bih imala sa cim da kalkulisem sve bih petama u doope  :rofl:.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

disco2000

Mrzi me i finansijsku konstrukciju da pravim :girl_sigh: Možda bi bilo izvodljivo, možda i ne bi, ne znam :lol:

Nanny Ogg

Quote from: Dawn on May 24, 2016, 10:41:00 AM
Blago vama, mi još ne znamo ni gde, ni kad, ni da li uopšte :crazy:

Mi znamo da 'oćemo, ali ne i kad i gde

Ako izmislimo neke finansije, na Kipar ćemo. Ako od toga ne bude ništa, neko seoce na Halkidikiju ne bi trebalo da bude preskupo  :think: Lep beše onaj Toroni prošlog leta  :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

Dawn

Mi hoćemo, naravno, ALI, ja bih da odemo i do Berlina kod moje sestre i malo na more, ALI D. na odmor može tek od 7. avgusta što je za mene već dosta kasno jer se u školama oko 15. kreće sa aktivnostima, pa moram da molim dva direktora da mi pomeraju godišnji. I taaaaaaako. Za sad ništa. Prvo Beč i koncert u junu :love32:

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

disco2000

Dawn

prevodilica

Danas sam rešila da hladnoću pobedim plivanjem i prvi put sam se lepo iskupala
Čak mi se i kosa pokvasila, džabe sam je sinoć prala :rofl:
Sutra se brčkam za sve vas koji ove godine ne stižete je na more

aleks

Dawn, cujemo se za kafu? Trebalo bi da smo tu. To je 4.?

A sto sw tice letovanja, isto kao Dawn i Elanor. Mrzi me da gledam i tražim, eto to mi je. Na odmor cemo u julu, pa mozda skoknemo do Grcke na nedelju dana  :crazy: kod nas je najkomplikovanije cuvanje...pa ko ce da ga odvede, a kad cemo mi, a ko da ga vrati i da ga cuva to malo pred skolu  :shout:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

prevodilica

Mirka, koji apartman ste vi rezervisali? Mi smo trebali da budemo u prizemlju, ali pošto nema gužve, gazda nam je sam odmah ponudio 3, to je četvorokrevetni, tako da imamo i krevet viška, taman da se nabacaju stvari na njega :lol:

Deda

Kako viska , koliko vas je na moru  :blink:
I gde se kupas ?
Znas onu oesmu " dje se kupas "  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

prevodilica

Dečaci i ja, tatu smo morali da ostavimo da radi, krenula mu sezona i da renovira kupatilo
Do sada je pola kuće razrovao, uključujući i nova ulazna vrata :lol:
Kod Venusa se kupamo, nema razloga da idemo daleko, kad nam je plaža na 3 minuta