Registar davalaca kostane srzi

Started by disco2000, May 20, 2009, 04:56:40 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Janko 23.7.2002.

maripoza

Quote from: AnaK on May 20, 2009, 05:10:44 PM
Imaš u brošuri na linku. Da ti iskopiram ključno?  :D

:lol: :flower: (Znas zasto se smejem. :) )

Nisam ni ja mogla da otvorim link, evo tek sad mogu. Hvala na kvotovima. :)

Meni ovo iz krvi deluje skroz OK, a ni sa anestezijom nemam problema. Ako obe procedure daju isti rezultat, ja bih se odlucila za krv, jer se ne ostaje u bolnici. Ako nisu, onda za ono sto je bolje za primaoca. Bas cu sad to malo da proucim, da vidim da li bih bila spremna na tako nesto.

Ja sam tip koji bi odmah pristao kada bi do potrebe za tim doslo (pogotovo za odredjene osobe) bez ikakvog razmisljanja i potrebe za upoznavanjem procedure (bilo bi mi bitno da znam samo da li ce to meni nesto da naudi, ali nisam bas sigurna da bi to previse uticalo na moju odluku  :-[ ). Hipoteticko teoretisanje mi bas i ne ide najbolje, ali to je stvarno velika stvar, o kojoj, moram da priznam, nikad nisam razmisljala.

Svaka cast, Marty, i hvala na skretanju paznje na ovo. :flower:
Old enough to know better, but too young to care.

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

janavi

Quote from: Nanny Ogg on May 20, 2009, 05:28:14 PM
janavi, a kak'e veze ima to dal je neko gay i kako to uopste proveravaju?
sad ću da ti nađem linAk
lik koji je bio sa nama na BlogOpen, gey, nisu mu dozvolili
valjda ima u tom upitniku nešto

evo objašnjenja
http://blogopen.eu/blogopen-akcija-i-reakcija-2/
i tamo prvi link je originalni tekst
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Elanor

Quote from: AnaK on May 20, 2009, 05:33:18 PM
Možda je do browsera  :think:
nije do browsera, meni se javlja kompanijski web washer. dns ili nesto, verovatno zbog onog .org.yu
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Nanny Ogg

Quote from: janavi on May 20, 2009, 05:36:47 PM
sad ću da ti nađem linAk
lik koji je bio sa nama na BlogOpen, gey, nisu mu dozvolili
valjda ima u tom upitniku nešto

evo objašnjenja
http://blogopen.eu/blogopen-akcija-i-reakcija-2/
i tamo prvi link je originalni tekst

Videh..Mogu samo da se  :krsti:

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Ako vas zanima da pročitate, evo ovde brošure u pdf-u:

http://www.sendspace.com/file/2rcfir

Janko 23.7.2002.

maripoza

Budalastina. Pa svako moze da se sexualno rizicno ponasa, bez obzira na opredeljenje.
Old enough to know better, but too young to care.

janavi

Quote from: maripoza on May 20, 2009, 05:44:24 PM
Budalastina. Pa svako moze da se sexualno rizicno ponasa, bez obzira na opredeljenje.
ovako i ja mislim
zato sam ovo i pomenula
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Quote from: maripoza on May 20, 2009, 05:34:04 PM
Ja sam tip koji bi odmah pristao kada bi do potrebe za tim doslo (pogotovo za odredjene osobe) bez ikakvog razmisljanja i potrebe za upoznavanjem procedure

Isto... Za poznato dete/osobu, mislim da ne bih dva puta razmislila, osim u slučaju svog, uslovno rečeno, invaliditeta. Ovako, samo humano, očigledno su mi potrebna dodatna ohrabrenja  :-[
Janko 23.7.2002.

AnaK

Sad pročitah i Blog. U brošuri se i dalje pominju 'muškarci koji su imali seksualne kontakte sa muškarcima' u kategoriji onih koji ne treba da se prijavljuju.
Janko 23.7.2002.

disco2000

Moj brat od strica je umro ne docekavsi 12. rodjendan... tumor malog mozga koji je metastazirao niz kicmenu mozdinu... koliko je bilo tesko samo naci zdravu A negativnu osobu da mu da plazmu i trombocite... od nas nekoliko u porodici niko nije bio podoban, a ista krva krupa! Dani prolaze, svaki dan treba da primi, a nema nikoga... zovi redom SVE poznanike, lepi oglase po studentskim domovima, pitaj po kasarnama, sta sve nije radjeno... Eto, to je na mene uticalo... neko negde mozda trazi bas moju kostanu srz... Danas sam se konacno i prijavila, mozda jos neko od vas pozeli isto...

AnaK

Mene si baš povukla  :kiss1:
I verujem da ću se odlučiti kad još malo iščitam i razmislim. To bi mogao da bude način da lakše preživim sećanje na dan koji smo Janko i ja, zbog njegovih visokih leukocita, proveli na ispitivanju na Hematološko-onkološkoj klinici pri Institutu. On mi je u top5 najgorih dana u životu.  :(
Janko 23.7.2002.