Gastarbajterka da budem, mečku da vozim

Started by Praslin, December 13, 2017, 08:00:44 PM

Previous topic - Next topic

Praslin

Rekla sam sebi da ću da otvorim temu čim se pojavi sledeća tipično gastajbajterska zabava. Nije dugo prošlo  :girl_haha:

Ovog puta, najava događaja u Berlinu, kažu: "nešto novo u gradu". Berlin je samo čekao  :lol:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

maripoza

Pa ro ti je proslo. Daj nesto na sta mozes da me vodis. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Ne čitaš pažljivo, Pozo, ovo je bilo otvaranje, a žurka svakog petka i subote  :clap:
Janko 23.7.2002.

Praslin

Pozo, ne pratiš fabulu radnje, pa si postala konfabulirana.
DakleM, svi detalji ima da se iščitaju:
Žurka je "kod brate Amira", za nas do zore sviraju Bane bend i Inela, a sve to "svakog petka i suboto"
:lol: :lol:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

disco2000

Lani

Što ne javi ranije, da kažemo vrani da nikako ne propusti, nedavno je bila u Berlinu.  :lol: :rofl:

Praslin

Možda je i bila na otvaranju, ali joj spada u guilty pleasure, pa neće da prizna  :lol: :lol:

maripoza

Nisam razumela gastarbajterski jezik, sestro Amira. :rofl:
I? I? Kad idemo? :clap:
Old enough to know better, but too young to care.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Pozo, prvo vrana da ispita teren kad bude išla ponovo, pa ako valja, da idemo. :friends:
Ne znam samo šta je ono Shakira, to me kopka... Naziv performansa?  :think: :lol:

Elanor

shakira je ime kluba, koji se vodi pod coctail-shisha bar
malo atmosfere ovde
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Praslin

Samo da ilustrujem moje muke sa lokalnim nemačkim.

Na primer, kad završim sa poslom i mogu da krenem kući, mogu da kažem: "Ich kann jetzt nach Hause gehen", ili da napravim malo bolji red reči u rečenici, ali lokalci bi rekli: "I kon haam kumma"
Pa vi sad meni recite da je to isti jezik  :lol: :lol:

Vila

Jao, kuku :rofl: ko neki švedski, a ne nemački :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Urbana

Bila i ja na gastarbajterskoj....tacnije na Zeljku Joksimovicu u nekom klubu....a on tek poceo da peva u 00:30 a do tada deri Miki ..... naucila, uslo mi u uho od ponavljanja...."Moja dobra vilo sedi mi u krilo, sedi samo meni pamet mi okreni....." :lol:
Jos ja zvala telefonom i kao raspitala se....kaze bice nasa muzika pre nego sto se on pojavi....ali meni u glavi kao Miroslav Ilic, Haris Dzinovic...eventualno Dusko Kulis....Lipe cvatu i sl.
Meni dosta za narednih 10 godina.
A najgore sto smo se dvoimili dok smo stajali ispred disco-boota na koju zabavu da odemo i napravili pogresan izbor  :crycry:
https://www.youtube.com/watch?v=pLoQzyhW98E

Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma