Hoćemo li u kupovinu kupaćih kostima?

Started by Xe, May 23, 2009, 03:42:48 PM

Previous topic - Next topic

Xe

Iako ove godine najverovatnije ne idemo nikuda, a moju omiljenu plazu su trenutno okupirali bageri jer je preuredjuju za Egzit kamp, moram da priznam da sve cesce skicam po izlozima kupace kostme, u nadi da cu konacno pronaci "onaj moj"
Za sada sam ponosna vlasnica dobrog gornjeg dela, nadam se da cu imati srece i sa donjim, kako ne bih zavrsila u satorskom krilu :lol:
A vi?
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Finalina

dakle  :girl_cray:  mogu samo da parim oci .....ma nisam godinama kupila kupaci kostim, a i kada imam priliku, nosim jedan jedini sto je valja pa mi je to nekako kao dovoljno

irma

ja vala 'ocu, ali kod Kineza  :D kupila sam pre 4 godine 3 para kod njih i fenomenalni su, a cifra smejurija   :good: imala i neke (kao) italijanske, razglavili se posle 2 ulaska u more :wacko:

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

Glitter

kupila sam prosle godine detetu neki fensi
sei pre 2 ali bojim se slabo rabljeni

dakle kao i kod vecine :girl_cray:

Dada

Quote from: Xe on May 23, 2009, 04:04:19 PM
A deca?
Imaju ih mnogo ali Milici su svi gornji djelovi mali  :-X Kupismo joj na rasprodaji prije neki dan Adidas za 10e  :innocent: Opljackace nas kad dodjemo u Cg, ne sumnjam  :)
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Gost51

evo i ja placem
kupila sam prije dvije godine jedan bh proizvodnja
odlican mi bio
ali mislim da cu morati da kupim novi
kupila bih i isti model kad bi nasla

to je onaj sjajni model oko vrata
bez ikakvih korpica
for sisate zene

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Ja ne razumem zašto plačete?  :ces:

Imam prošlogodišnje, otkrila sam model koji volim, kod kineza. Ako naletim na još neki, neću propustiti. Još ne znam da li će mi biti potrebni, al' nema veze :)
Janko 23.7.2002.

stacka

Ja necu. Kupila sam prosle godine, stvarno mi ne treba novi i za ovu sezonu, idemo na drugo ostrvo :lol:
Salu na stranu, mozda samo ako nadjem negde gornji deo za onaj rozLe ako se secate od prosle godine, gornji mi nije bio bas najsrecnije resenje.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Quote from: AnaK on May 23, 2009, 04:40:01 PM
Ja ne razumem zašto plačete?  :ces:

:-X

QQ pa zato što mi je kupovina kupaćeg neviđeni stres.

AnaK

Aaaa, to. Ma ove godine neće biti  ;)  :kiss1:
Janko 23.7.2002.