Main Menu

Tražim, ne nalazim

Started by AnaK, May 29, 2009, 10:08:26 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Hvala, sad pogledah, ali ne nalazim. No, nađoh kačket za Lava. Ovaj:

Ovde:

Masterhat
Franša D' Eperea 21
037/498-777
Janko 23.7.2002.

gasha

Super kacket
U kom gradu je to, pozivni 037
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Bebel

Hvala, Lav je vec na moru, kupili su mu u grckoj. Ne verujem da cu mu kupiti u krusevcu, ali mozda zatreba glit, pa nije na odmet informacija
Lav 05.10.05.

Mirka

Quote from: AnaK on June 26, 2009, 11:06:28 PM
Hvala, sad pogledah, ali ne nalazim. No, nađoh kačket za Lava. Ovaj:

Ovde:

Masterhat
Franša D' Eperea 21
037/498-777

Hehe, super je kacket ali je ovo sa 037 neka greska. Nemamo Fransa D'Eparea ulicu ili bar ja ne znam za nju. Doduse, menjali su neke nazive, mozda sam neinformisana :D
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

AnaK

Nemam pojma, to je u stvari za kupovinu preko neta, ali to valjda još ne radi kako treba :) www.ishop.com pa kategorija bebe&deca + modni detalji.
Janko 23.7.2002.

Plava Baklava

Vasa ima ptorebu za takvim kacketom, ali caks a duzom zavesicom. Resila sam tako sto smo kupili 2-3 pamucne tanke marame, koje, akd je hladniej nosi oko vrata, a kad je toplo, vezem dva kraja i stavim mu ispod kacketa, pa lici na beduina  :lol:

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

Bebel

ja sam lavu prosle godine u H&M, u berlinu doduse, kupila najfenomenalniji kacket tog tipa. Bio je potpuno mekan i jako tanak, mogao si u saku celog da zguzvas, ali tako je krojen da na glavi drzi lepo svoj oblik. Onaj zadnji deo je bio dosta duzi (npr 4cm) nego na ovom modelu sa slike. I bio je od kosuljarskog pamuka, tankog, tankog. eto, ako neko u blizini ima hm, mozda nadje za dete i ove godine te modele
Lav 05.10.05.

AnaK

Nema sata koji smo hteli, prodavačica kaže da takav nisu ni dobijali  :girl_sad: No, odabrao je (i dobio) ovaj  :nokti:

Janko 23.7.2002.

gasha

bas je lep,  :innocent:
i moji vole taj kosturski motiv

veliki decko, ima svoj sat :love32:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Lani

janavi

super je, najvažnije da ga je sam odabrao :)
sad još sandale da budu "u tonu" ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

AnaK

Volim što ste tolerantne na kosturske motive, vi majke ženske dece  :girl_haha: Gasho  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Paa primetila sam ali šta reći. Važno da se njemu sviđa  :girl_haha:

janavi

Quote from: AnaK on June 27, 2009, 09:32:37 PM
Volim što ste tolerantne na kosturske motive, vi majke ženske dece  :girl_haha: Gasho  :kiss1:
čuj, jedna moja drugarica ima veliko žensko dete koje je do skoro (a sad ima 16g) nosilo mrtvačke glave svuda, minđuše, ogrlice, majice, pantalone, pertle na patikama... :mrgreen: