Main Menu

Tražim, ne nalazim

Started by AnaK, May 29, 2009, 10:08:26 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

ja te drzace cak ni ovde nisam uspela da nadjem, iako imamo jedan u kuci (donela uciteljica koja je mileni drzala casove).
stabilo ima cudo olovaka za pravilno drzanje (sto obicnih, sto hemijskih i penkala), moze da bude neka zamena. imaju i neke trouglaste bojice za zarezima gde se drzi olovka.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Ela

Za Stabilo znam, ali nasa uciteljica trazi iskljucivo obicne obicne olovke, a vrlo rado bih kupila te sa debelim minama. Nabavila sam trouglaste Maped olovke, ali klize. AnaK hvala ti, ako ne uspem da nadjem ove drzace dobro bi nam dosle ove olovke sa slika.

Ceca

Ja sam kupovala te silikonske navlake za olovke pre godinu, dve u knjizari 5, Pozeska 89. Da li ih jos drze ne znam, mogu u toku nedelje da pogledam. Zaista su odlicni i jako brzo nateraju dete da ispravno drzi olovku, posle smo presli na one anatomske Stabilo olovke, to ima cak i u Maksiju.
Dusan 05.08.2005.

Ela

:crycry: ovde kod nas toga jos nema
Ceco odmah sam zvala, prodavac kaze da nemaju te drzace :(

Ceca

Dusan 05.08.2005.

AnaK

Ja mislim da sam juče videla ovaakve:

Proveriću danas  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Finalina

i ja bih volela da nadjem te drzace sto su bas za palac i kaziprst, uopste nam ne rade posao trouglaste olovke ..... a mi koristimo ovakve gumice za trouglaste olovke

AnaK

Možda su i gumice, ove koje sam videla, nisam sigurna da su 'držači' mada verovatno mogu da se pretvore metodom odsecanja vrha  :think:
Janko 23.7.2002.

rafa

Jel ima toga u Jumbu  :rofl:, da pogledam.  :bighug:

I Aleksu bi trebala, kad bolje razmislim.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Finalina

kada bi se gumici odsekao vrh ostao bi kratak prsten da bude kao drzac za olovku ....mada ionako je sve trouglasto ( i gumica i olovka) pa je samo mozda udobnije drzanje, ne i polozaj prstiju .... sta znam :think: nisam probala 

.... ja bih volela da nadjem ovaj krivuljavi jer mi se cini da moze da ima efekta bar sudeci po ovim stabilo olovkama sto imaju takvo leziste ( samo sto one imaju predebele mine i moji ih prakticno i ne koriste)

AnaK

Evo izveštaja. Definitivno postoje trouglasti, dužine su 4cm i šupljina je celom dužninom. Faber Castell, Lavirint (na NBg, ali verujem da ima i u gradu), pakovanje od 5 komada.

Janko 23.7.2002.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

I, posebno iznenađenje je, meni, cena - 105 dinara.
Janko 23.7.2002.

plop

kod nas je vaspitacica na bojicu stavila gumicu onu kao za tegle, znaci kao kad se njome zatvori kesa, onako da se obmota nekoliko puta... ona mi je to pokazala kao ideju kako ih nauciti da pravilno drze bojicu.... ja nisam isprobala, jer su moji tad vec savladali, ali mozda mozete da probate...
2006.
2007.

jel

probacu, Z je ranije bolje drzala olovku, sad mi nesto zabusava

AnaKa  :flower:
My name is Luton, Robin Luton :lol: