Main Menu

Tražim, ne nalazim

Started by AnaK, May 29, 2009, 10:08:26 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

odlicno... bas cu da kupim da probamo, mozda i "radi"

martina

Quote from: plop on September 12, 2012, 12:50:34 AM
kod nas je vaspitacica na bojicu stavila gumicu onu kao za tegle, znaci kao kad se njome zatvori kesa, onako da se obmota nekoliko puta... ona mi je to pokazala kao ideju kako ih nauciti da pravilno drze bojicu.... ja nisam isprobala, jer su moji tad vec savladali, ali mozda mozete da probate...
da, radi ovo, kod nas u skoli rade isto
a i trouglasta olovka pomaze
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

:ph34r:

Da nije neko vidio hello kitty torbicu za tablet od 7"  :girl_haha:

gasha

:rofl:
videla sam dizni princeze, za hello kitty nisam sigurna
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

nije za mene   :lol: .. ako se sjetis gdje si vidjela princeze javi
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

gasha

u lavirintu na Terazijama
imali su bas lepe torbice i sa nedizni dezenima
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

cici

Ne, ne, ona ce Nindze dezen :D

AnaK

Quote from: cici on September 13, 2012, 07:00:43 PM
Ne, ne, ona ce Nindze dezen :D

Znači, u Lego prodavnicu u Resavskoj, po Nindžago  :turpija:
Janko 23.7.2002.

hvala gasho  :flower: .. vas dvije ish bre  :rofl:

AnaK

Idem sad u DC, pogledaću u HelloKitty prodavnici :pioneer:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Bila. Prodavačice kažu da imaju samo za laptop, ali su delovale toliko zbunjeno da nisam sigurna da nema, samo da one ne znaju  :think: Ima milion torbica i torbuljaka, i treba da pogleda neko ko zna šta tačno traži i kako to izgleda. Npr, emge :lol:  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Finalina

bas za sedmoinčni tablet teško , ali za notebook moze da se nadje (mi imamo iz lavirinta super torbu hk), a u delta city radnji cak i nema svega sto bi se po nekim drugim mestima moglo naci (delfi knjizara ima deo istog asortimana tj istog dobavljaca i to po nizoj ceni) ... sveza mi je pretraga po gradu, nema ni dve nedelje, zato sam u toku ...

hvala cure.. ni na net-u nije bolje stanje kad je mali tablet i hk u pitanju  :) .. anak ne smijem to da trazim emqe, reci ce mi - ODRASTI! ..nece vjerovati da nije za mene  :girl_haha: ..potrazicu ja kad dodjem u tipovanim radnjama  ;)

AnaK

Janko 23.7.2002.