Main Menu

Tražim, ne nalazim

Started by AnaK, May 29, 2009, 10:08:26 PM

Previous topic - Next topic

Lani

AnaK, Orsay ima simpatičnu teksas haljinu, rekla bih da je ova sa sajta... Videla sam je juče u Merkatoru.
Samo meni uživo nije delovala toliko kratko  :crazy:, možda je ova manekenka baš visoka.
http://www.orsay.com/de-de/blusenkleid-aus-denim-46000198.html

AnaK

Hvala, obratiću pažnju, i probati  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Pepi

AnaK

Pepi, evo im FB stranica, pa pitaj  :kiss1: Malo je neaktivna, ali ima neki broj telefona.

https://www.facebook.com/Teofilla-1408906692679976/
Janko 23.7.2002.

Pepi

Hvala  :kiss1:
Poslala sam poruku, čovek me odmah pozvao, nažalost letos je prestao sa proizvodnjom. Ali mi dao kontakt neke radnje ovde, koja je kupovala od njega,  možda im je nešto ostalo.

AnaK

Janko 23.7.2002.

AnaK

Da nije neko negde video bombone sa 'licorice', osim na merenje u tržnim centrima? Mnogo bih volela da nađem neke pakovane.
Janko 23.7.2002.

disco2000

Pepi

Mislim da ima Haribo pakovane, baš ću pogledati u radnji.
A vrlo moguće da ima na pijaci kod onih što donose robu iz Mađarske, mogu da proverim u subotu...

Dacko

Pretpostavljam da se negro i bronhi bombone ne važe, a za druge sa sladićem ne znam.

A da li negde ima Barilinih kanelona da se kupe? Mislim samo na ono cevasto testo u kutiji. Kod nas ih uopšte više ne dobijaju, ali ne znam jesu li sasvim prestali da ih uvoze ili samo do Niša ne stižu.

AnaK

Odlična ideja, Pepi, otići ću na buvljak u subotu. I setila sam se par potencijalnih mesta. :kiss1:

Dacko, ne nađoh ih u online prodavnicama, ali pogledaću sad kad budem tražla bombone  :girl_haha: :kiss1:

Janko 23.7.2002.

Pepi

Dacko, i ja sam skoro tražila isto, ali nigde nema, bar kod nas. Ali su isto odlični Granoro Canneloni, i jeftiniji, njih ima u univerexportu, a mi smo kupovali kod uvoznika u Bataji, imaju radnju u sklopu veleprodaje. Ako treba da šaljemo, javi  ;)

Lani

Baš ću pogledati za kanelone kod mene u Maxiju.
Crne licorice (mekane) bombone sam letos videla u Pragu, kod nas se ne sećam da sam ikad videla.

Dacko

Quote from: Pepi on March 29, 2018, 08:13:09 AM
Dacko, i ja sam skoro tražila isto, ali nigde nema, bar kod nas. Ali su isto odlični Granoro Canneloni, i jeftiniji, njih ima u univerexportu, a mi smo kupovali kod uvoznika u Bataji, imaju radnju u sklopu veleprodaje. Ako treba da šaljemo, javi  ;)
Još i bolje ako postoje i dobre a jeftinije, pominjala sam Bariline jer sam samo njih kupovala pošto ovde nije ni bilo drugih pa da isprobam, a Univerexport nemamo.
Nadam se da će se uskoro otvoriti Lidl u komšiluku pa da će tamo biti nekih, ali ako ne nađem drugde, da znaš da ću te možda zamoliti da mi uzmeš nekoliko pakovanja, samo da organizujem kako da ih dopremim.