Main Menu

Tražim, ne nalazim

Started by AnaK, May 29, 2009, 10:08:26 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ako slučajno vidite neke lepe poslovne zidne kalendare, molim da me obavestite. Moja firma ove godine nije štampala kalendare ni za naše kancelarije (:krsti:), a ja sam baš navikla na zidni kalendar. I sad gde god pitam ili su rasprodati ili stvarno bedno izgledaju :burko:
Janko 23.7.2002.

Lani

AnaK, jesi gledala u Vulkanu/Delfiju/Laguni...? Znaš da oni uvek imaju baš lepe velike kalendare, sa raznim temama.

AnaK

Jesam, ali sam ja zamislila onaj trodelni, prethodni/naredni mesec, a njihov svake godine kupujem za kuću  :girl_in_love: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

prevodilica

Ja volim stoni kalendar, sa malo prostora u svakom danu da se piše, a sa prethodnim i narednim mesecima na svakoj strani
mm dobio neki takav od svoje banke, pa sam mu maznula, naši su ove godine mnogo sitni za bilo kakvo pisanije

AnaK

Verovatno je stvar navike, ja volim zidni, to mi je najpotrebnije  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

moma

kako sam se ja odvikla od papirnih kalendara...

AnaK

Ako negde vidite da prodaju Cedevita čaše, molim da me se setite i javite. Kupili smo pre nekoliko godina, i mnogo su nam bile zgodne, baš ih svi volimo. Samo je to bilo davno, polomile se. Danas sam pila vodu u kafiću iz jedne, pa se podsetila koliko ih volim.
Janko 23.7.2002.

stacka

Da li je neko video ili zna gde bih mogla da kupim mušku pidžamu  na raskopčavanje, one kao bolničke, od tanjeg materijala? :flower:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Janko 23.7.2002.

prevodilica

maripoza

Da, trebalo bi da imaju svi ti sto prodaju ariljski ves: Pirocanac, Stefan....
Old enough to know better, but too young to care.

stacka

Gledala sam Pirocanac online ali nisam videla. Na kraju se setila Amibo, tamo sam i uzela. Hvala :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

stacka

Ako znate gde mogu da nadjem od Branislava Nusica Put oko sveta u pdf formatu dojavite, pliz, ja ne uspevam da pronadjem. :flower:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dacko

Imaš na Skribdu, evo linka, samo će verovatno tražiti da prvo aploaduješ neke dokumente pre nego što ti dozvole da skineš.
https://www.scribd.com/book/374251656/Put-oko-sveta

Dacko

Jesi li se snašla? Juče sam pisala s telefona i nisam mogla da ti ja skinem, sad sam za kompjuterom pa sam htela to da uradim, ali cvrc, neće više na taj fazon da ti njima ostaviš neke druge dokumente pa onda skineš taj koji ti treba, nego insistira da se ostave podaci o kreditnoj kartici pre nego što se započne besplatnih 14 dana, a ko će se posle setiti da te podatke sklanja i otkazuje pretplatu, na šta oni verovatno i računaju.  :girl_sad: