Main Menu

Tražim, ne nalazim

Started by AnaK, May 29, 2009, 10:08:26 PM

Previous topic - Next topic

gasha

Quote from: AnaK on May 30, 2009, 12:12:29 AM
Najbolji veš i sebi i detetu kupujem u dva kineska lokala. Pamuk 200%, ako to može tako da se kaže  ;)

potvrdjujem, tu sam kupila par predivnih stvari
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

gasha

Quote from: moki on May 30, 2009, 12:20:21 AM
meni treba ragbi lopta da sto blize lici originalu
Vidjala sam u Inter sportu
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Finalina

pogledacu radnju sa limenim stvarima, ali predlazem i plehove za mafine koji se nalaze u hiper/super marketima ( teflonski)

mozemo li na ovoj temi malo pribliziti kinesku radnju sa vesom, npr da li je novi ili stari centar, da li je prizemlje ili negde gore ... je ne idem tako cesto, ali u'vatila sam nekoliko mesta i dobro se orijentisem, samo sto nisam gledala ves ... idem sutra, pa da pogledam sta ima, osim da li ima zutih gacica :)

janavi

Quote from: hypolina on May 30, 2009, 12:22:59 AM
Trazim pleh za mafine, ali da ima debelo dno tj. da ne bude onako lagan limeni. Zna li neko? Uzasno su mi jaki donji grejaci na rerni i koliko god da podignem pleh odozdo izgore. Smislila sam da se to nece desavati ukoliko pleh ima deblje dno tj. 'tezi je'.
ne znam za te plehove za mafine
ali meni na dnu rerne uvek stoji jedan običan pleh, u svrhu smanjivanja jačine grejanja odozdo, a pleh za mafine ne stavljam na rešetku, nego na drugi isto običan pleh koji stoji u sredini
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

gasha

Quote from: Finalina on May 30, 2009, 12:30:48 AM
pogledacu radnju sa limenim stvarima, ali predlazem i plehove za mafine koji se nalaze u hiper/super marketima ( teflonski)

mozemo li na ovoj temi malo pribliziti kinesku radnju sa vesom, npr da li je novi ili stari centar, da li je prizemlje ili negde gore ... je ne idem tako cesto, ali u'vatila sam nekoliko mesta i dobro se orijentisem, samo sto nisam gledala ves ... idem sutra, pa da pogledam sta ima, osim da li ima zutih gacica :)

Novi trzni centar, na prvom spratu, u delu gde su stepenice.
zelim uspesnu kupovinu.
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

bubi

Trazim pleh za mafine, ali da ima debelo dno tj. da ne bude onako lagan limeni. Zna li neko? Uzasno su mi jaki donji grejaci na rerni i koliko god da podignem pleh odozdo izgore. Smislila sam da se to nece desavati ukoliko pleh ima deblje dno tj. 'tezi je'.

u Tempu sam kupila.
mislim da ne moze deblji biti,ima sest krugova(ili ti mesta za mafine) i kosta oko 650 din.

Dada

Quote from: maxic on May 30, 2009, 12:01:10 AM
Dado, gdje sve to gledas? na netu ili imas neki satelit?
Total TV, mozes da kupis risiver u CG ako smijes da postavis satelitsku antenu. Bilo bi dobro zbog djece da bolje nauce maternji  :) Ne mislim na cg nego maternji jezik  :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

bubi

Quote from: janavi on May 30, 2009, 08:15:05 AM
ali meni na dnu rerne uvek stoji jedan običan pleh, u svrhu smanjivanja jačine grejanja odozdo, a pleh za mafine ne stavljam na rešetku, nego na drugi isto običan pleh koji stoji u sredini

ovako je i kod mene,s tim sto mi takva pametna ideja nije ni pala na pamet  :-[nego nemam gde da drzim plehove nego u rerni.

AnaK

Quote from: gasha on May 30, 2009, 09:45:50 AM
Novi trzni centar, na prvom spratu, u delu gde su stepenice.
zelim uspesnu kupovinu.

Da, tačno u leđa stepenicama, na spratu. Kad se popneš na vrh, okreneš se za 180 stepeni i preko otvora gledaš u te dve prodavnice.
Janko 23.7.2002.

cici

Quote from: Dusica on May 29, 2009, 10:29:59 PM
Boje za kolače, potrebne sve boje ako ima. Hvala :flower:
Dobila si odgovor a ja samo da kažem da je Masha radila sa njima i kaže da su odlične.Oko 70 dinara je jedna bočica.
Radnja sa bojama je u Mihaila Gavrilovica 21.

Quote from: janavi on May 30, 2009, 08:15:05 AM
Baš ovako, svi plehovi za mafine su tanki.A ovaj princip koristim za silokonske.

disco2000

Hvala svima za zute gace :)

Masha

Dusice, ako ides u tu radnju u mihaila Gavrilovica, kupi boje u gelu, najbolje koje sam do sada koristila. 75 din su i imaju sve boje, cak i crnu, roze i braon koje nisu bas ceste u ponudi.
hypo, stvai pleh u pleh ili pleh na pleh :)

Da li neko zna gde da kupim naj najobicnije bele majce za decu od 5 i 6 god, treba mi veci br za plazu?

AnaK

Verujem da ih ima u Arilju, Velebitu i tome sl. prodavnicama.
Janko 23.7.2002.

Masha

AnaK

Jedna Arilje se nalazi na početku Sinđelićeve, tik do Kalenića. Za Velebit znam 2 na NBg, ali nađoh ovaj filmić, ima i br. tel

VELEBIT - Dzordza Vashingtona
Janko 23.7.2002.