Main Menu

Tražim, ne nalazim

Started by AnaK, May 29, 2009, 10:08:26 PM

Previous topic - Next topic

moma

Da da
Crnjak, al kontam da ga vi sad tamo svi imate...

Gizmolina

Momo, carice!
Poslusala savjet, nasla kerher koji radi sa toplom vodom. Usisivac kao nov  :clap: Podigao tepih dok sam usisavala  :rofl:
Imas kafu i kolac od mene  :good:

Nina 20.1.2009.

AnaK

Divota od saveta, stvarno  :clap:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Gde da nađem, danas, neki pristojan crni šorts za fizičko za Janka? Gledala sam pe par nedelja po sportskim radnjama, mali je izbor veličina, a cena jednog odgovarajućeg je 3.600  :crazy: Velebit mu je ipak previše običan, zezaju ga drugari  :crazy: Imate li predlog za neku međukategoriju?
U međuvremenu se postojeći iscepao, što sam saznala juče, te moram da rešim hitno.
Janko 23.7.2002.

Lani

Htela sam da ti predložim H&M ali izgleda da crne nemaju...
http://www.hm.com/rs/subdepartment/KIDS?Nr=4294893373#Nr=4294893378

I Lindex ima dobar izbor u toj basic kolekciji za decu ali pošto je kalendarski još uvek zima, moguće da nema šorceva već samo donjih delova trenerki...

Glitter

ja cu samo da  >:( na ovo zezaju ga drugari

Zumbulica

U nekom sportskom autletu  :think:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Uglavnom sam sve što mi je palo na pamet obišla pre jedno mesec dana, dok je šorts još bio u nosivom stanju, ali sam želela da mu kupim neki bolji. Pa sam tada našla samo taj od 3.600 što mi je stvarno sumanuto, pa kao pogledaću još. No, sad se postojeći iscepao, te moram da rešavam hitno :girl_sigh:
Glit, iskreno, realno su nikakvi. A pošto Janko stvarno retko ima takve želje, onda bih volela da mu ne ponovim Velebit.
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Calzedonia ima te sportske, kupovala sam Emi zenski, kad su na rasprodaji cene su im super .... samo ne znam jel imamo vise Calzedoniu, one u robnim kucama su zatvorene  :( pokusavam da nadjem broj od neke radnje, mozda u DC-u  :think:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Dawn

Hitno ne mozes, ali za desetak dana mozes da dobavis bilo sta sa sportsdirecta. Ana ima neki obican crni La Gear, nije mrdnuo, a nosi ga i na treninge. Imaju tamo u ponudi i Slazenger i druge marke, ne ispadne vise od 1000.

AnaK

Janko 23.7.2002.

AnaK

Jao, Zorka, hvala  :kiss1: Pošalji mi i onaj kontakt  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

emge

evo ovaj npr, da li radi posao:
http://www.sportvision.rs/tekstil/46743410-lyon-2-short

imaš dostupnost u radnjama... gledaj na muškarci, pa sortiraj od najjeftinijeg.
Dostava im bude baš brza, stiže za 2-3 dana :)

emge