Main Menu

Filmovi za decu

Started by margo, June 01, 2009, 11:43:15 AM

Previous topic - Next topic

margo

Da li vasa deca gledaju igrane filmove ili su to jos uvek samo crtaci?
Koje ste vi filmove gledali u ranom detinjstvu? Moje secanje ne seze dalje od Boska Buhe :D Secam se crtaca, serija, emisija, ali filmova nesto i ne.

Mimi je mozda sa tri, cetiri godine gledala Carobnjaka iz Oza i Moje pesme, moji snovi i bas ih jako voli. Onda godinama ja uopste nisam razmisljala na tu temu, sve do skoro dok se nisam setila Lavirinta, Neverending Story, E.T-ja. Ova prva dva je gledala i odusevljena je, nema dana da ih ne spomene, a E.T. je jos na cekanju. Ali ne znam sta dalje. Mislim da je jos rano za Indijanu Dzonsa :D

Dajte neke predloge :flower:
Mina 25.07.2003.

Lani

Uh kad se setim Boška Buhe  :'(

Mislim da su lepi filmovi za decu Eni, Bejb, filmovi o Lesi, Meri Popins, Cats and dogs, Garfild, Stjuart Litl.
Ja kad sam bila mala volela sam mnogo i Robina Huda i Supermena. Sećam se da je Supermen bio prikazivan za svaku novu godinu otprilike  :girl_haha:

edit: setila sam se i Goonies  :girl_smile:

margo

Super su ti predlozi!
Setila sam se i ja Karate Kid-a :D
Mina 25.07.2003.

AnaK

Super, tema :)
Janko je za sada okrenut crtaćima, ali najavila sam E.T-a ovih dana, jer je još oduđevljen Wall-e-jem.
Sad ću pogledati šta je Lavirint .  :-[
Ja se sećam Snežne kraljice (ili tako nešto).
Janko 23.7.2002.

MissL

Quote from: Lani on June 01, 2009, 11:52:29 AM
Uh kad se setim Boška Buhe  :'(
:'(
Daaaa i Snezna kraljica... Gerda i Kaj  :love32: i Meri Popins  :love32:
Stefan je i dalje na crtanim filmovima, bice sve dok ne krenu da sinhronizuju i normalne  :lol:

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Jao Snežna kraljica  :love32: Pa Šejn...
Sećate se zimskog bioskopa svakog zimskog raspusta?

AnaK

Janko 23.7.2002.

margo

Sad se secam svega :D

@AnaK - Lavirint je onaj film u kome je David Bowie kralj Goblina, a devojcicu igra ona 'mala' Dzenifer Koneli iz Kuma...al ga objasnih:)
Mina 25.07.2003.

Praslin

Lavirint:
http://www.imdb.com/title/tt0091369/

David Bowie igra glavon kakanića, a Jennifer Connelly devojčicu. Baš sam volela taj film.

Osim očekivanih crtaća, moje dete voli i "You've got mail", mislim da mu se sviđa muzika. Inače voli chick-fliks.

Spremam se da mu pustim "Ta divna stvorenja". Taj film sam obožavala od prvog gledanja i dalje mislim da je savršen, a Vid je sada sav u fazonu životinja.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Lani

Jao znate koji je isto film super za decu? Willow  :)

http://www.imdb.com/title/tt0096446/

AnaK

Ne sećam se  :-[ Moraću da obnovim gradivo :) Imamo li neke rapidshare linkove, možda? Gde, inače, da ih nađem  :blink:
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Ja obozavam Lavirint..mislim da ga napamet znam  :-[

Ajte zene, ne dram'te

Praslin

Quote from: AnaK on June 01, 2009, 12:26:48 PM
Ne sećam se  :-[ Moraću da obnovim gradivo :) Imamo li neke rapidshare linkove, možda? Gde, inače, da ih nađem  :blink:

Koji hoćeš? Sa titlom ili bez?

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Lani

Quote from: Nanny Ogg on June 01, 2009, 12:30:01 PM
Ja obozavam Lavirint..mislim da ga napamet znam  :-[

Ja sad prvi put čujem za taj film.  :blink:

AnaK

Quote from: Praslin on June 01, 2009, 12:30:52 PM
Koji hoćeš? Sa titlom ili bez?

Sve sa titlom, ako ima. Kad gledam sama, još i nekako. Da simultano prevodim detetu - nema šanse  :-[
Janko 23.7.2002.