Main Menu

Filmovi za decu

Started by margo, June 01, 2009, 11:43:15 AM

Previous topic - Next topic

stacka

Quote from: Nanny Ogg on June 01, 2009, 12:30:01 PM
Ja obozavam Lavirint..mislim da ga napamet znam  :-[

Moj covek :)
O totalnom crushu koji sam imala necu da vam ni pisem :-[

A ontopic - Aleksa je jos uvek mali za filmove, ne pustam mu ih.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Setila sam se još jednog filma - Šampion.  :love32: Mnogo gledanja, mnogo suza. Ne bih ga Janku puštala  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Quote from: AnaK on June 01, 2009, 08:08:40 PM
Setila sam se još jednog filma - Šampion.  :love32: Mnogo gledanja, mnogo suza. Ne bih ga Janku puštala  :girl_cray:

Joj, jeste  :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray:

Ajte zene, ne dram'te

Margarita

Do sada gledali Garfilda (sinhronizovanog) i Spajdermena. :D
Za Lavirint nikad cula. Eni - imam traume od njega, moj 10 god. mladji brat imao je fazu kad smo ga gledali svakog dana.   :lol:

Mirka

I ja volim Lavirint  :clap: I legend - http://www.imdb.com/title/tt0089469/
Kosta jos nije poceo da gleda te filmove mada gledamo dugometrazne crtane, ali se vadim na sestricine  :D

Ovako na brzaka, prvo sto mi je palo na pamet a da nije pomenuto:
The Secret Garden - http://www.imdb.com/title/tt0108071/ (jedva sam cekala da starija sestricina poraste da joj uvalim na gledanje)
Jumanji - http://www.imdb.com/title/tt0113497/
Dragonheart - http://www.imdb.com/title/tt0116136/ (ovaj sam pustala Kosti i bio je odusevljen zmajevim izgledom, a ja glasom  :love32: )
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Sorciere

The Secret Garden, to mi je bila jedna od omiljenih knjiga iz kompleta "Plava ptica". Film sam gledala pod "stare dane"  :).
Nina 23.04.2006.

Bebel

Quote from: Nanny Ogg on June 01, 2009, 12:30:01 PM
Ja obozavam Lavirint..mislim da ga napamet znam  :-[

Ja ga imam na kaseti i naravno znam ga napamet :lol:
imam i making of
Lav 05.10.05.

margo

Predlozi su super!!! Pravim spisak!
Mina 25.07.2003.

MissL

Jao Sampion  :'(
Tom Sojer  :love32: :love32:
Kraljevic i prosjak
Lesi se vraca kuci
Ne mogu da se setim jednog novijeg koji se nekada davao u Zvezdi, mislim da je bila Potraga za izgubljenim blagom ali nisam sigurna  :think:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

TINK

Srecom ovde je sve na TV-u sinhronizovano pa nemoram jos o tome da  mislim. Na superRTL-u utorkom i petkom uvece imaju deciji filmovi a preko dana su crtaci i decije serije,mislim da su sve zive gledali i jako ih vole, moram videti sta ima veceras, prosli utorak je bio Bethoven  :girl_in_love:

Beatrix Kiddo

Sjecam se i ja zimskog bioskopa, jedva sam cekala zimski raspust zbog toga...

Moji su do sada gledali E.T. (odusevili se), Kremenko..  Balsa je uzivao cak i gledajuci Maska Zoroa..
Gledao je i neki film, mislim da se zove Dreamer (imamo taj sinhronizovan na ruski) - prica o djevojcici i nekom njenom konju...

Imamo novu verziju Lesija, ali nisu htjeli da gledaju (mada im nisam odavno nudila)

Pravim i ja spisak od vasih predloga, pa cu da trazim..

Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Gizmolina

Mimi voli Hari Potere, Trkacu Zebru, E.T., Eni...
Ovih dana sam trazila Meri Popins, mada mi se cini da joj se ne bi svidio.
Lavirint imam, ali joj nisam pustala, cekam da jos malo odraste.

Eh, da, zaboravih - odusevila se Piratima sa Kariba, Maskom i jos par nedjecijih
filmova (sjeticu se kojim)
Nina 20.1.2009.

maxic

AnaK- ni slucajno E.T ako ste plakali na Wall-ija . Ja ET ne mogu ni danas da gledam, tuzan mi.

Zimski bioskop :love32:a svake godine isti filmovi.... A ljeti serije, Planeta majmuna i sl ...

Willy Wonka &  the chocolate factory ?

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

E, da - kod nas je Čarli & fabrika čokolade  :clap:
Janko 23.7.2002.

Elanor

ja kao klinka nisam volela e.t.-ja (iako mi je najbolja drugarica bila zaljubljena u eliota). volela sam zvezdane ratove :)

kanim se ovih dana da potrazim meri popins sinhronizovanu na fr, obecala sam joj jos u diznilendu.

inace, milena ne voli nasilje i agresiju na tv-u, ali joj se dopao gospodar prstenova (posebno golum), srce mamino :love32:. zacudila sam se da joj tu svo ono nasilje nije ni malo smetalo, ali valjda je to zbog maski.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.