Main Menu

Filmovi za decu

Started by margo, June 01, 2009, 11:43:15 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Sutra je na repertoaru, a Janko je već prekaljen. Pre par dana smo baš obnovili Wall-e, a gledali smo i Čuvari galaksije, i za njega topla preporuka, divan je.
Janko 23.7.2002.

Margarita

e, hvala :flower: moram samo da filtriram zbog petra, jedva ceka da se uplasi necega da bi mogao da prenoci kod nas :D

rafa

Jel ima negde da se kupi Super6 crtani?

Gledali smo ga na Kupru u bioskopu i bas nam se sad gleda ponovo.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Nanny Ogg

Još jedna preporuka za "Koko i duhovi"

Pravi dečji, mnogo je sladak  :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Setih se pre nekog vremena "Snežne kraljice" iz Zimskog/Letnjeg bioskopa, pa sam htela da je ponovo pogledam. MM mi skinuo tri postojeće verzije, noćas sam gledala ovu:

http://www.imdb.com/title/tt2243621/

Mnnogo je sladak, nije potresan koliko ga pamtim  :girl_haha: mada je ta verzija iz 50-ih sigurno dramatičnija. Lepa priča, ljubav pobeđuje, ukratko - preporuka za klinceze i klince  :good:

Gledaću ovih dana i igrani film iz 2002, pa javljam utiske.
Janko 23.7.2002.

stacka

Masa je ovu verziju Snezne kraljice gledala skoro u bioskopu, nije mi delovala preterano odusevljeno. Ipak, kad smo je pitali da li bi gledala i drugi deo koji ovih dana treba da pocne da se daje u bioskopima rekla je da bi :girl_haha:

Ja kupila Big hero 6 i Padingtona pa cemo to gledati ovih dana, kad vec ne mozemo u bioskop :girl_sigh:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Praslin

Mi smo gledali u bioskopu Big Hero 6, dete je bilo temeljno oduševljeno, pa smo gledali još 2 puta kod kuće  :girl_haha:

Gledali smo i oba dela Fanrastic Four, on voli te akcije.

Planiramo gledanje Earth to Echo sutra verovatno.  :clap:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Lani

Iva je gledala ovu novu Snežnu kraljicu, dopalo joj se.
A Padingtona smo svi zajedno gledali, preeeesladak je.  :girl_in_love:

stacka

Mi zavrsili Big hero 6, divan je :love32:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

Quote from: stacka on February 15, 2015, 01:15:32 PM
Masa je ovu verziju Snezne kraljice gledala skoro u bioskopu, nije mi delovala preterano odusevljeno. Ipak, kad smo je pitali da li bi gledala i drugi deo koji ovih dana treba da pocne da se daje u bioskopima rekla je da bi :girl_haha:

Ja kupila Big hero 6 i Padingtona pa cemo to gledati ovih dana, kad vec ne mozemo u bioskop :girl_sigh:
A kako si kupila Padingtona  :-[
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

stacka

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

Ad na pp instrukcije kako ili mozes da mi posaljes ?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Malac ce ovih dana Shaun the sheep i Big hero

jel

Snezna kraljica nije losa, gledala ja u bios sa zojom
Al nije ostavila neki utisak, ok je za kucnu vatijantu :)
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Dawn

Padington je stvarno presladak, Ani se svideo i Big hero. Za sutra uveče planiramo ovaj http://www.imdb.com/title/tt1698641/