Koji namestaj za deciju sobu? Preporuke...

Started by anelore, June 02, 2009, 08:57:16 AM

Previous topic - Next topic

Iva

I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

stacka

Tchi, nece se menjati nista. Zapravo, dodace nesto iza kreveta samo da ne moze da baca stvari (zbog grejanja tj cevi ce krevet biti udaljen jedno 5 cm od zida) ali ja nisam skapirala sta :-[
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Tchi

i ja za neke stvari koje je on govorio da ce da uradi prvobitno nisam skapirala sta, ali na kraju bi se uvek odusevila

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

jel

ej stacka super brzo se useljavate  :bighug:
pa to je divno  :clap:
zelim vam divne dogodovstine porodice na okupu  :bighug:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

janavi

imam pitanjce

gde bih mogla da potražim da kupim lazy bag fotelju, a da mi je donesu, ove radnje sa nameštajem obično donose tek od neke povelike sume, a ja stvarno nema šanse da bilo kako to donesem (osim recimo taksijem :mrgreen:)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

Zumbulica

Jelena i MM sredjuju njenu sobu, njena ideja je beli namestaj, sareni zidovi i detalji u boji  :)
Zidovi su zeleni i ljubicasti. Sad joj pravi radni sto (ni starom nije nisto falilo, ali mene niko ne slusa  :girl_haha:)
od medijapana u beloj boji  :think: i policu - stilizovano srce kao ledja police od medijapana i na njemu tri police.
Sve je iseceno ali jos nije poslato na farbanje, a ja sam u velikoj dilemi oko boja.
Sta mislite, kako ce to da izgleda u beloj boji i da li da makar srce bude u nekoj jarkoj, ciklama ili slicnoj?
:crazy:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Deda

Ja bih da vidim sliku kad je gotovo, sigurna sam da ce da bude divno  :love32:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

ako vam treba neki crtez na zidu   :girl_haha: tuj sam

stacka

A ja da pitam ima li svrhe onda da zovem S. dok sobica ne bude gotova? :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

I da, Zumbulice, postavi nam jednom slike torti, nemoj da si taaako skromna, imas kabl :zlocka: ?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006