Main Menu

Prostirka za igru

Started by Tchi, June 03, 2009, 01:03:12 PM

Previous topic - Next topic

Tchi

treba mi neko pametno resenje za ispod maksine prostirke, tj onog babygym-a da mu bude toplo i da ne izlece sa njega, trenutno se nalazi na neka dva cebenceta, sto verovatno zadovoljava termicke uslove, ali se on vrti i ne mogu da ga ostavim nasamo, sad mi je za 5 min skoro izasao glavom na parket...imam dva ideje, jedna su neke podne puzzle koje ni ne znam kako izlgeda, ali sam cula da postoje, a druga neki tepihcic...potrebno mi je da se lako pere i da mogu da ga selim iz sobe u sobu...ni ne sumnjam u vas i cekam bezbroj kreativnih resenja  :bighug:

Glitter

nas tepih, super se odzava i ne linja se, ne dize se prasina uopste...izuzetan

Tchi

jel moze da se ubaci u kadu da se opere?

Glitter

Quote from: Tchi on June 03, 2009, 01:10:42 PM
jel moze da se ubaci u kadu da se opere?
tesko, ovo je pravi tepih, usisas osvezis npr vlaznom krpom i jednom ili dva puta godinje peres u servisu :innocent:

i iskreno ja bih ti tako nesto i preporucila jer sve te prostirke ce vrlo brzo smotavati ispod sebe, da ne govorim o klizanju

emge

Puzzle za pod.
Dovoljno meke da su udobne, dovoljno tvrde da vježba :) Gumene su, lako se brišu. Imaš super tih puzli u Turbolimaču :yes:

Tchi

Tchi

Quote from: emge on June 03, 2009, 01:29:40 PM
Puzzle za pod.
Dovoljno meke da su udobne, dovoljno tvrde da vježba :) Gumene su, lako se brišu. Imaš super tih puzli u Turbolimaču :yes:

e, to...znaci to valja?

emge

Tchi, meni su te puzzle super. Nije mi bila frka da će da se udari kad je počela da se prevrće, ipak su pekane. A, opet super su da se odigne na njih - krevet je npr bezveze za vježbanje jer je mekan.

Tchi

super, danas cu da pokusam da skoknem do nekog turbolimaca, mada na njihovom sajtu ima samo neka princeza varijanta, nadam se da ima i za decake

emge

Imaju neke Dizni.
Samo mislim da ih više nema u Merkatoru, jer u tom TL više nemaju taj program za bebe :(

Tchi

oticu do immo ili na bezaniju tamo je najopremljenije

Oli

Imaju brojeve i slova,to je ok.

janavi

biraj one bez  malih delova, jer ispadaju, i može da ih sam kasnije vadi i stavlja u usta
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

MalaZutaPtica

U Immo-u vise ne postoji Turbo limac (tako mi je rekla kuma pre nedelju dana).

Na Bezaniji imaju taj puzzle za pod.

Vodi racuna da nema sitne delove (sova, brojeve, zivotinjice) koji se vade, zgodni su za trpanje u usta ...

Tchi