Main Menu

A sta ce biti kad porastu?

Started by mango, June 04, 2009, 09:45:31 AM

Previous topic - Next topic

Unabebili

jao deca  :love32:  :rofl:

moj i dalje ne zna cime bi se bavio, sem da crta grafite  :girl_haha:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Zumbulica

Quote from: Unabebili on October 04, 2010, 12:09:47 PM
Fina  :rofl:
  :wall:
Moj je sad u fazi : bicu politicar  :rofl:
:rofl:
Jelena pre par godina "ako ne budem dobra ni u cemu sto budem radila, bicu politicar"  :rofl:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

Zumbulica

Quote from: Summer on May 29, 2013, 11:20:44 AM
David za sada fudbaler, Sara manikirka  :crazy: Bas su ambiciozni  :rofl:
:girl_haha: :love32: :love32:
Mozda sam vec pisala na ovoj temi, Ema kad je bila Sarinih godina skroz ozbiljno pita Jelenu "Jeco, da li je bolje da kad porastem budem frizerka ili da prodajem sladolede"  :rofl: :love32: A Jelena je u vrticu bila ocarana dzogerom koji je imala tetkica pa je htela da bude cistacica  :girl_haha:

senka

M. će praviti igrice
K. će biti učiteljica ili glumica
A. će biti kasirka, čistačica ili frizerka
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Nanny Ogg

Quote from: Zumbulica on May 29, 2013, 01:06:55 PM
:girl_haha: :love32: :love32:
Mozda sam vec pisala na ovoj temi, Ema kad je bila Sarinih godina skroz ozbiljno pita Jelenu "Jeco, da li je bolje da kad porastem budem frizerka ili da prodajem sladolede"  :rofl: :love32: A Jelena je u vrticu bila ocarana dzogerom koji je imala tetkica pa je htela da bude cistacica  :girl_haha:

I ja!  :rofl:
Jos se secam kako mi je majka sa uzdahom rekla "to te svakako ceka"  :girl_sigh:  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

senka

i ja sam htela da budem čistačica u tom predškolskom uzrastu, evo i moja ćerka  :girl_haha:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Summer

David je dotakao dno kad je izjavio da bi zeleo da cisti prednja stakla na autima dok stoje na semaforu  :rofl: :rofl:

A Sara inace prica po vrticu kako sam ja manikirka i ja je pitam zasto, kaze ona: znam da nisi, ali ajde molim te da budes malo, bar nekoliko dana, to je tako divno  :girl_haha:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Margarita

AnaK

Janko 23.7.2002.

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Dacko

Moj sin je već godinu dana pri istoj ideji: želi da bude astrofizičar. Upozoren je da će morati debelo da uči. Onda se raspitao da li bi mogao da uz to bude i pisac, jer on mora nešto da smišlja kad mu bude dosadno na časovima, pa što to ne bi bile knjige. Navela sam svetli primer Isaka Asimova, i od tada gajim budućeg astofizičara-pisca. Sad je počeo da piše i ilustruje neku slikovnicu o svemirskim avanturama kapetana Pomorandžice i njegove voćno-povrćne posade u kojoj su prvi oficir Tikvica, kuvar Lukac i inženjer Jagodica. Priča će, naravno, biti u nastavcima: Kap. Pomorandžica i kaktusi, Kap. Pom. i crna rupa, Kap. Pom. i svemirski crvi... jasno vam je već.  :girl_smile:

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.