Main Menu

A sta ce biti kad porastu?

Started by mango, June 04, 2009, 09:45:31 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Unabebili

vec sam zakazala citanje adekvatne molitve za nedelju  :rofl:, ne brigaj
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Elanor

policajac, probi mi usi :lol:
kaze da skoro svi u grupi zele da budu policajci, jedino neke devojcice zele da citaju prognozu na televiziji :lol:

milena zeli da pomaze ljudima :girl_in_love:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

stacka

Aleksa, gle cuda :lol: trenutno zeli da pravi torte kad poraste :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

vojka

elanor za komentar tm  :lol: :lol:
coka bi da bude ili veterinar ili babysitterka
a mm je tu njenu zelju da bude veterinar, skroz ozbiljno shvatio  :girl_haha:, pa vec razmatra i zamislja buduce dogadjaje  :lol:, pa kao njhi dvoje rade zajedno   :girl_haha: (nije mm veterinar, samo blisko saradjuje sa njima)
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

veki

dok nisu krenule u skolu imale su velike zelje, sad trenutno Kiki bi da bude kuvarica, i da koristi Samsung galaxi mozda da googla recepte :lol: i to ona u koju mm polaze nade da je njegov naslednik i za muziku i za matematiku al sta da radis oce dete sopstvenu kafanu i gologuzu pevaljku da zabavlja goste, mm-u danima nije bilo dobro (previse ih ozbiljno shvata).
Alex je godinama konkretna veterinar i ne mrda, opet je isla kod veterinarke da joj se divi kako je strpljiva
i divna (kuca preko puta nase)

Praslin

Vid je dugo hteo da bude "arhitetka", ali je sada odustao od toga, pa želi da bude kuvar, kao Rudolf.  :love32:
Sviđa mu se i da bude zubar, ali samo zato što zubari imaju kojekakve zgodne alate za igranje.  :lol:

Mm i ja ga složno ubeđujemo da se bavi animacijom, od skoro su ta naša "usmeravanja" počela da nailaze na plodno tle  :lol:
Napravili smo i prvi crtani, on je bukvalno vriskao od oduševljenja sve vreme dok smo ga pravili  :lol:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Nanny Ogg

Jao kakvi su  :girl_in_love:

V. trenutno zeli da bude astronaut  :crazy:  :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

O, divnih li ideja  :girl_in_love:

Janko, za sada, programer  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Margarita

pavle: hotelijer (tj. direktor hotela :lol: )
petar: ucitelj, nastavnik matematike ili hemije, eventualno direktor skole :girl_haha:

Summer

David za sada fudbaler, Sara manikirka  :crazy: Bas su ambiciozni  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Praslin

Quote from: AnaK on May 29, 2013, 11:03:40 AM
O, divnih li ideja  :girl_in_love:

Janko, za sada, programer  :girl_haha:
Slutim da je na pravom tragu  :girl_in_love:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

cici

Sofija je jedno vreme htela da bude veterinar, sad zeli da upise dizajnersku mislim da nema bas najjasniju ideju a ni ne ocekujem da ima sa 12g.