Main Menu

A sta ce biti kad porastu?

Started by mango, June 04, 2009, 09:45:31 AM

Previous topic - Next topic

Deda

Quote from: Marty Maraskino on September 30, 2010, 10:54:16 PM
Majstor za oluke :rofl:
.. bar je posten posao, ljubi ga mama :rofl:
Mislis  :spiteful: ?
Znas koliko je skup lim, malo tamo, malo vamo , eto biznisa  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Summer

Ne zna se ko je bolji  :rofl: :rofl:

David zeli da bude karatista, to ga drzi vec pola godine. Uz to bi da bude toliko jak, da sam sebi cepa majicu (to je verovatno nesto kao Dzoni Bravo  :rofl: :rofl:). Pitam ga sta ce biti Sara, kaze - slon koji mnogo jede  :lol: ja kazem, jeste da jede mnogo, ali nece biti slon, daj reci neko zanimanje. Kaze on: mmm........hmmmmmmmm........., pa ne znam, videcemo  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

stacka

Aleksa zeli da kad poraste bude tata :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

limun

emge

I Marta će kad poraste da bude mama. 

MissL

pa to je super, Stiv je hteo da bude mama :rofl:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

anelore

NikkiL

Andju drzi vec vise od 2 godine da ce da bude veterinar (non stop kupuje kojekakve knjige o zivotinjama, uci, prepisuje... ajd videcemo koliko ce da traje... :rofl:

Kole je prvo pricao kako ce "nesto da popravlja" (majstor mamin, za sada mu samo kvarenje dobro ide  :love32: :lol:), onda je bio kuvar  :rofl: a sad ce da bude "doktor Kole" (posto voli da se igra doktora)...

Doduse, bez zezanja, znam par ljudi koji su bukvalno od malena pricali kako ce da budu to nesto (sto su hteli) i to su na kraju i postali...recimo sestra mog muza ovde koja je tako od 5.godine pricala kako ce da bude zubar... tako da ne znam...ako vidimo da ih nesto bas interesuje i drzi duze vreme, da li ih usmeravati malo u tom pravcu, dati im prilike da vide kako to izgleda isl...i kada...? :think:
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

Elanor

ne znam, nikki, ja to iskustvo nisam imala.
znam da sam bila fascinirana kad sam gledala jednu od epizoda 7 (14, 21,...) up: jedan od decaka je sa sedam godina tvrdio da ce da bude dzokej, sa 14 je pomagao na hipodromu ali mu je bilo jasno da verovatno nece moci da ostvari dzokejsku karijeru, pa je rekao da ce, ako ne uspe, biti taksista. sa 21 je bio taksista (vozio tudja kola), sa 28 je vozio svoja i imao jos par taksija...
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Finalina

jos uvek nisam cula kakvu viziju imaju moji mališani, ali bilo je ideja da budu šankeri, djubretarci i sl :lol:

maxic

Anja ce da bude siterka za zivotinje kad ljudi idu na godisnji odmor ili su alergicni na vlastite macke .

Ovo sto Nikki kaze, imam druga i drugarcicu, od prvog osnovne hoce/ zele da budu ljekari i oboje su to i postali. Bas smo nedavno pricale, ona tvrdi da je uvjek znala da ce biti doktor.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

emge

mm je od 5. godine znam da će da bude programer, vidio u nekom filmu. To je i postao, samo više nema bijelih mantila ko u filmu, a i kompjuteri su se smanjili :)

Glitter

Nase najnovije zanimanje je zidar  :crazy: ljubi ga majka bice preplanuo po rukama i vratu  :lol:

ja sam od 5. godine govorila da hocu da budem filozof...nisam daleko odmakla  :lol: :lol: :lol:

Ivanjuška

i kod nas se to stalno menja

vaspitacica
naucnik (izmislice nesto cak brze od rakete)
frizerka
bubnjar u rok bendu

:girl_haha: