Main Menu

A sta ce biti kad porastu?

Started by mango, June 04, 2009, 09:45:31 AM

Previous topic - Next topic

mango

Matija nema dilemu - vojnik. Al' onaj sto ne napada, nego brani :)

Pavle me zasmejao pre neki dan. Prelazili smo preko starog mosta i odatle se vidi parkin Parkig servisa sa paucima. On ih i inace obozava  :D, uvek moramo da odgledamo celu akciju podizanja auta, i gledajuci ih onako parkirane samo je konstatovao 'ja bih voleo da nekada vozim pauk auto' :))

AnaK

Janko trenutno želi da bude naučnik  :girl_in_love: A prošli smo razne faze - od prosac (u značenju prosjak), preko pumpadžije i taksiste. Zadovoljna sam razvojem situacije  :turpija: :lol:
Janko 23.7.2002.

MissL

Mnogo hteo mnogo zapoceo  :lol: Preko inzenjera koji ce da gradi brodove i kapetana, dodjosmo do majstora  ;D
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

mango

Quote from: AnaK on June 04, 2009, 09:48:08 AM
Janko trenutno želi da bude naučnik  :girl_in_love: A prošli smo razne faze - od prosac (u značenju prosjak), preko pumpadžije i taksiste. Zadovoljna sam razvojem situacije  :turpija: :lol:

Hehe, mozda i za moje ima nade, mada je Matija vec godinama potpuno resen  :nokti:

janavi

Quote from: mango on June 04, 2009, 09:45:31 AM
Pavle me zasmejao pre neki dan. Prelazili smo preko starog mosta i odatle se vidi parkin Parkig servisa sa paucima. On ih i inace obozava  :D, uvek moramo da odgledamo celu akciju podizanja auta, i gledajuci ih onako parkirane samo je konstatovao 'ja bih voleo da nekada vozim pauk auto' :))
moj saobraćajac :love32:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

mango

Quote from: MissL on June 04, 2009, 09:50:22 AM
Mnogo hteo mnogo zapoceo  :lol: Preko inzenjera koji ce da gradi brodove i kapetana, dodjosmo do majstora  ;D

:))

mango

AnaK

Quote from: mango on June 04, 2009, 09:50:54 AM
Hehe, mozda i za moje ima nade, mada je Matija vec godinama potpuno resen  :nokti:

Ja se uopšte ne brinem. Mislim da će ga 10 dana nekog preživljavanja u prirodi (ima takvih akcija, Mladi istraživači ih organizuju, ne znam koji je uzrast minimalan) definitivno odgovoriti. Osim ako ga ne osvoji  :think: :nokti:

MissL, divnih li dečačkih interesovanja  :love32:
Janko 23.7.2002.

Elanor

doktorka (kao njena diane), mozda i veterinar. svakim danom se menja koga ce ili sta da leci.
ono u sto sam ja sigurna je da, ukoliko i ne bude lekar, hipohondar ce biti sigurno :mrgreen:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

chokoladica

Kamiondzija (to je od pre neki dan)  :lol: Uglavnom bi nesto da majstorise. Sto se mene tice- MOZE!!  Jos kad bi hteo da bude avio majstor, pa da ga mama zaposli- idealno  :lol:

chokoladica

Quote from: Elanor on June 04, 2009, 09:55:31 AM

ono u sto sam ja sigurna je da, ukoliko i ne bude lekar, hipohondar ce biti sigurno :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

Pepi

MOj bratanac bi da bude pandur  :lol:
Pošto ga svi odgovaraju od toga, kaže možda bude i veterinar, ako veterinari naplaćuju to što rade  :lol:

anelore

Majstor, policajac, pilot, fudbaler, teniser, kosarkas...krokodil...
Juce je ponovio da ce kad poraste da bude zena, da bi mogao da nosi bebu u stomaku (prosli put je razlog bio - da bi imao velike sike).  :lol:

disco2000

Voli da kuva, gle paradoksa :lol: obozava saobracajce "Cweno stoj, zeweno bozi" :rofl: i automehanicare i vulkanizere :rofl: stalno popravlja gume, tockove, felne...

Elanor

Quote from: anelore on June 04, 2009, 10:12:32 AM
Majstor, policajac, pilot, fudbaler, teniser, kosarkas...krokodil...
Juce je ponovio da ce kad poraste da bude zena, da bi mogao da nosi bebu u stomaku (prosli put je razlog bio - da bi imao velike sike).  :lol:
krokodil :love32:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.