Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

AnaK

Ne slažem se sa 1 i 4 :D Možda nisu neophodni, ali ja ih baš volim  :girl_in_love: :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja ovako kad čitam, sve mi zvuči savršeno logično, pa sam sklona da se složim sa svih pet.  :girl_haha:

AnaK

Ja tonik baš volim  :girl_in_love: I nekako mi se čini, al' to je subjektivno, znam, da mi je lice baš lepo očišćeno tek posle tonika  :girl_haha:
A za celulit sigurno jeste tačno, ali meni je to povod da to sredstvo malo umasiram, a masaža je blagotvorna. Istini za volju, moglo bi to i mlekom za telo, al' njega ne koristim.
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja tonik ne koristim, kad imam šminku skinem je mlekom za skidanje, posle se umijem nekim od sredstava za umivanje, stvarno ne bih imala ni gde da ga udenem.

AnaK

Posle, posle. Ja  :girl_in_love: U stvari, verovatno mi se mnogo dopada osećaj posle tonika  :think:
Janko 23.7.2002.

cici

:lol: ja koristim samo pod tri :rofl: tonik mi uopste nema svrhu pa sam odavno prestala.

Lani

Ja ni to pod tri više. :lol: Ovaj članak kao ja da sam i pisala u suštini. :girl_haha:
Negde sam čitala skoro da nam nisu potrebne ni posebne kreme za oči niti posebno noćna krema ali ne mogu sad baš da se setim argumenata, pa mi verujte na reč.

cici

Ja jednu koristim kremu ali nocna mi ima smisla jer su jace i hranljivije.

Lani

Ja trenutno imam jednu kremu koju mažem i ujutru i uveče ali kupim i ja ponekad noćnu.

http://www.drhauschka.co.nz/Need-To-Know/No-Night-Cream/

Xe

Jeste, bilo je istrazivanje na Dejli mejlu ima li istine u tvrdnjama raznih selebritija da za negu lica koriste samo obicnu plavu Niveu. Testirala novinarka i slikala, kaze da joj je lice lepse od Nivee nego od neke ultraskupe kreme.

Do skoro sam skidala sminku rukavicom, bez icega :D sad bebi maramicama, dok mi ne dosadi.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Finalina

cesto skidam sminku rukavicom bez icega :D

i ja mislim da je nivea super iako je ne koristim

Lani

Ja tu plavu Niveu kad namažem imam osećaj kao da sam stavila masku na lice, teška mi je, nema šanse da bih ja to mogla redovno da koristim.

Finalina

i ja ne volim da osecam kremu na licu tako kao da je maska, ali uvece pred spavanje moze da prodje