Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Da podelim info ovde, za zainteresovane. Murad trenutno ima veoma zanimljivu akciju po apotekama. Besplatan test kože (testira se vlažnost, masnoća, elastičnost i ph vrednost), popust na proizvode i veoma dobar i koristan poklon. Ja sam danas bila u Ušću, ali relativno kasno, pa su podelili i prodali ponete količine iz linije koju su mi preporučili. U petak, 25.12. su u apoteci Eurovita na Zelenom vencu (ispod Meka, otprilike), od 12-21h. (kupiću kremu, dobiti gel za čišćenje)

Imaju i male uzorke, za jedno nanošenje. Meni su dali kremu do petka :)
Janko 23.7.2002.

maxic

Bas vam zavidim na tom testiranju. OVdje ih ima u slobodnoj prodaji, tako da izvoli pa kupi sta mislis da ti treba. Ja sam ne preporuku cure koja tamo radi uzela mami set losion ca ciscenje i dvije kreme. .
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

dmi

ja sam danas isla da malo razgledam kremice jer mi definitivno treba nesto sa zastitnim faktorom
uspela sam da pocrvenim u licu samo od sedenja u kolima
i naravno da nemam pojma sta da uzmem
vrtela sam se oko clarinsa ali bih vrlo rado probala murad
trenutno koristim avene i nije mi dovoljna
e da, masna koza
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Koristila sam Murad par meseci, i bila zadovoljna. No, pošto mi je previše opterećujuća za budžet, probala sam ovu, i izuzetno sam zadovoljna:

http://www.eucerin.com/product-finder/aquaporin-active-rich/4ff455d5cc/
Janko 23.7.2002.

Ira

Jel` cuo neko od vas za Mary Key kozmetiku?

http://www.marykay.com/

Moja kozmeticarka mi je srdacno preporucuje, pa me zanimaju jos necija iskustva.  :)

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

AnaK

Ja sam čula, ali samo od prekookeanašica, i to hvalospeve  :good: Mislim da je ovde nema :(
Janko 23.7.2002.

Ira

:kiss1:
Nadam se da ce se javiti i neka od prekookenaki sa svojim ili iskustvima drugih.

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

MissL

Bila Mary Kay ovde nekad, ali dekorativna, ako se secate u Genex radnjama. Ja jurila neke bronzing kuglice bas sam njih napikirala :girl_haha: njih naravno nije bilo
Ako je suditi po tome koliko su dugo na trzistu, ne sumnjam da je ok
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

maxic

Prodavala moja zaova. Meni je bila ok, puder u prahu se sjecam da je bio bas dobar. Kremice i te zezalice, koliko se sjecam ok, to je bilo kad sam se ja tek udala, onda mi je to bilo onako vise radi hidracije koze, za bore i to ti ne bih iz tog perioda znala mnogo reci :) Sve u svemu dobra . Otkako ona ne prodaje predjoh na nesto sto mogu da kupim kad mi treba.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Ira

Uh,super znaci uglavnom pozitivna iskustva  :)
Ja sam bila malo skepticna, posto nisam cula za tu kozmetiku  :-[
a i kozmeticarka je prodaje pa reko da joj nije u cilju da sto vise proda.
Hvala djevojke  :)

Erma Bombeck

Glitter

Quote from: Ira on September 23, 2010, 01:56:33 PM
Jel` cuo neko od vas za Mary Key kozmetiku?

http://www.marykay.com/

Moja kozmeticarka mi je srdacno preporucuje, pa me zanimaju jos necija iskustva.  :)
ja koristim njihovu sminku...odlicna za svaku preporuku :good:

Ira

Hvala   :kiss1:
Sutra cu da kupim

Erma Bombeck

Glitter

MissL

Embrionce ako naletis na novi Lancaster bronzer ispod zita da mi javis,  5 somica u radjni :crycry: Karusel onomad bese 3,5 i onomad mi je to bilo podnosljivo :crycry:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

mislim da sam videla da ima...sad cu da je pitam...