Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

cici

Ko nece da ti kaze?Moraju da ti daju, ja sam tako isporbala sve tecne pudere sad sto ne znam koji da uzmem to je druga stvar :lol: a ako imas svoju kutijicu idi do Limonija i tamo ce bez problema da ti sipaju da probas.Jako su ljubazne samo nemaju u sta da sipaju.

Glitter

htela sam da kupim neku BB cream, ide lepo vreme, puderi mi se cine teski (koristim Maybelline better skin neki novi tecni, generalno sam vrlo zadovoljna sa brendom, prvenstveno nijansama, postojanoscu i generalnim izgledom nakon nanosenja, pa i posle nekoliko sati).

prvo sto sam pomislila je naravno estee lauder ovaj http://www.esteelauder.co.uk/product/688/20671/Product-Catalog/Skincare/By-Category/Moisturisers/Daywear-BB/Anti-Oxidant-Beauty-Benefit-Creme/index.tmpl
mogu da ga kupim za 24£, kazu da prilicno dugo traje.

ima li ko iskustva? ne samo estee, nego bb kreme generalno

Finalina

ja kupujem i probam ponekad te tonirane creme, najcesce neke sto nisu skupe jer ih ne potrosim cak ni preko leta pa da mi bude lakse da pobacam (vise volim blag puder tj blago nanosenje nekog tecnog nego te tonirane kreme), ali ipak mi se najvise svidela neka stara colistar i prija mi cd sto mi se zalomilo da koristim od tih malo boljih, a el nisam probala

AnaK

Ja sam veliki fan BB krema, i svašta sam isprobala, mahom preko uzoraka. Pokupi uzorke, pa isprobaj. Pošto se one ne rade u mnogo kombinacija prema tipu kože, mislim da je to jedini pravi put - uzorci pa odluka.
Janko 23.7.2002.

bubi

ja volim samo bb kreme sa Tajlanda ili tih istocnih regija  :lol:
sto komplikovanija nabavka to vise volim
imam i Deborah i prezadovoljna sam.
Garnier sam poklonila suvisne je masna.

cici

Ja koirstim guerlain i savrsena je, imam i clarins ali najsvetlija mi je kad malo pocrnim.Generalno mana je sto ima malo nijansi.

Glitter

Kupila sam Estee Lauder, ceo dan sam citala kritike i veceras je nadjoh u Outletu.
Uzela sam svetlu.

Nanny Ogg

Quote from: AnaK on March 05, 2014, 01:51:08 PM
Ja sam veliki fan BB krema, i svašta sam isprobala, mahom preko uzoraka. Pokupi uzorke, pa isprobaj. Pošto se one ne rade u mnogo kombinacija prema tipu kože, mislim da je to jedini pravi put - uzorci pa odluka.

Same here  :)
Nema teorije da bih leti stavljala puder

Ajte zene, ne dram'te

cici

Quote from: bubi on March 05, 2014, 02:02:01 PM
ja volim samo bb kreme sa Tajlanda ili tih istocnih regija  :lol:
sto komplikovanija nabavka to vise volim
imam i Deborah i prezadovoljna sam.
Garnier sam poklonila suvisne je masna.
Koreanko moja :lol: ili odakle bese ona zadnja ali moram da pohvalim da je bila odlicna :D

Glitter

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Ova sto ima Bubi je savrsena, pokriva ko puder a nije.

AnaK

Bubi da ponese kremu na pokazivanje na sledeću kafu  :girl_haha:

Ja sam kupila nedavno i savršen letnji puder, preporuka sa makeupandmore, a naletela na fejsu kod neke od devojaka koje prodaju kozmetiku po super ceni.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Estee pokriva kao da je puder

Summer

Molim Bubi da podeli sa nama naziv/link do cudotvorne koreanske bb kreme.

Ja imam neku Novexpert, caramel cream. Nije losa, ali nisam odusvljena. Odavno koristim EL Double Wear Light i on mi je ok do leta i bez pudera na licu sam kao gola  :rofl:, a leti mi preko dana sve smeta.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.