Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

cici

Ja trenutno Keihl's ali planiram da probam i EL a dobila sam i uzorke Guerlain isto mi prijaju.

Glitter

Kupila sam Mixa micelarnu jel ima ko iskustva? Njihova krema za ruke na meni sjajna pa htedo da probam jos nesto.
Inace moje Estee Lauder serume sam zaboravila da donesem :crycry:

cici

Ja probala ok je mada ja ne vidim neku razliku izmedju nje i Vichy koja malo bolje skida, ali obzirom da je velika razlika u ceni nisam sigurna da je bas toliko bolja.Loreal je kazu slicnog sastava kao Vichy.

Lani

Meni je ta Loreal roze linija za osetljivu kožu super za te pare. To roze mleko za skidanje šminke koristim godinama, uporedo sa nekim drugima ali njega uvek imam u rezervi.

Glitter

ja sam nekoliko meseci koristila dvofazno loreal eyes and lips i bilo mi je super. naravno nisam g aponela sa sobom i onda kad mi bas bilo stalo da kupim ovde u rodi nije bilo te uzeh dvofazno nivea. odvratno je, masno, tesko, bocicu sam tek nacela. danas sam prvi put probala ovu mixa micelarno za celo lice i oci i zadovoljna sam kako skida, sad cu da vidim da li ce mi se pojaviti neki andrak na licu u narednih par dana. inace cena mu oko (mislim da je oko 400 ili 500 dinara u liliju)

Lani

Mixu nisam probala, imam samo dve njihove kreme za ruke, one sa 30% i 40% glicerina.

cici

U dm-u je mixa micelarna cesto na nekom snizenju.Meni micelarna ne skine dobro sminku sa ociju.

Glitter

Danas sam imala na ocima crnu i lime zelenu senku i maskaru (onaj mac set) skinulo bez trljanja. Cak sam posle toga isla da se tusiram i obicno mi bude ostataka sminke ispod ociju posle dvofaznog pa predjem jos jednom sad nista. Videcu samo kako mi se odrazava na kozu lica posto otkako sam dosla lice mi je grozno uopste nisam zadovoljna

cici

Super.Probala sam vise puta i meni ne radi.

Lani

A da, sad me cici podsetila sa ovim, zaboravila sam, imam Mixu za skidanje šminke oko očiju, dobra mi je, zadovoljna sam. Masnjikava je ali samo pazim da ne stavim previše na vatu.

cici

Super sto si rekla da je masnjikava da je preskocim, meni je seforin dvofazni odlican i nemam nameru da ga menjam.

Glitter

Nivein dvofazni je grozno mastan :crazy:

Lani

Cici, jeste masnjikava ali stvarno dobro skida. Kad može da skine ono čudovište od Rimmel Rocket maskare, može da skine sve.
Sephorin dvofazni je onaj plavi beše? Imala sam i to ali davno.

cici

Glitter