Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

Cici tebe cekam za shiseido cini mi se da si pominjala

cici

Ja sam bila zadovoljna bas, sad trenutno korsitim lpr ali nisam zadovoljna tako da mislim da cu da se vratim na shiseido.

Unabebili

vas dve imate prilicno razlicite tipove koze, a i razlicito ste godiste,
pa ne verujem da vam se potrebe poklapaju,
sem u nekim neutralnim delovima kucne nege ( cistaci lica i tonici)

na osnovu nekog mog iskustva, u svakom brendu ima nekoliko vrhunskih produkata (ali cak ni oni nisu primenjivi na sve) , ali  i gomila onoga sto se "uvaljuje" na konto imena brenda, a sustinski je tresh

stvarno se mora dosta toga isprobati da se ubode ono sto je za odredjenu kozu svrsishodno
to je tako individualna stvar

moja prijateljica je odusevljena lpr caviar kolekcijom, ja se od nje osula  :girl_sad:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

Citam recenzije za clarins i uglavnom je opisuju kao masnjikavu i preporucuju za zimu

Koliko su darezljivi u sephori i jasminu na uzorcima ;D

Unabebili

Ko drzi te dve firme, dobro je da vas ne biju kad trazite uzorke  :lol:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Glitter

Ja sam se osula oko usta od dior seruma...prosto nisam mogla da verujem, pokusala sam da pripisem micelarnoj ili erborian cc kremi ali nije islo ipak je bio serum

Glitter

Quote from: Unabebili on May 29, 2014, 12:36:57 AM
Ko drzi te dve firme, dobro je da vas ne biju kad trazite uzorke  :lol:
ja nisam do sada trazila, navikla sam preko da te jure i pune kese uzorcima, ovde nesto se uvek setim kako je moja sestra u srednjij skoli uvek imala shiseido uzorke svega i svacega jer je mama njene najbolje drugarice radila u jasminu na terazijama ;D

cici

U Jasmin kad ides ponesi svoju kutijicu i trazi da ti sipaju a u Seforu samo trazi sta hoces da ti sipaju da isprobas.Ja uvek dobijem, cak i kad su darezljivi ko krv da daju :D

Glitter

Quote from: cici on May 29, 2014, 12:38:44 AM
U Jasmin kad ides ponesi svoju kutijicu i trazi da ti sipaju a u Seforu samo trazi sta hoces da ti sipaju da isprobas.Ja uvek dobijem, cak i kad su darezljivi ko krv da daju :D
:pioneer:

Unabebili

cici

Meni ne odgovara ni dior ni chanel, guarlen mi je dobar i shiseido.Clarins ovo sto je sad za moju kozu nije mi odgovaralo.

Glitter

Ja sam sinoc ocoravila na ani do tri ujutru citajuci teme :wacko:

aleks

Glitt, ako imas mesovitu kozu, ovaj Clarins jour...jest malo masnjikav. Ja sam koristila jedne zime i bilo je manje-vise ok, ali nisam posle kupovala.
Shiseido Serum koji je Cici preporucila sam imala (zbog njene preporuke). Moja drugarica je odusevljena. Meni je bio super, samo ja nisam neki reper. Nista ne koristim redovno osim dnevne kreme.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

cici

Odlican je i Keihl's serum midnight recovery on ti je dostupan, meni prija i Guerlain aqua.

monochrome

ja sam odlucila da nista...ama bas nista ne stavljam neko vreme na lice...hocu da vidim kakav ce biti efekat :diva: