Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

cici

Koliko kosta :o

Tu mikrodermo cu i ja da nabavim prvom prilikom.Imala sam el i bila sam super zadovoljna kako lepo ispolira lice ali je vise ne vidim na sajtu da imaju.

Glitter

ja sam ukapirala da mi el serum za oci super radi posao, da mi el nocni serum jos uvek nije potreban

ako hoces mogu ja da vidim koliko je u el radnji u autletu pa da ti posaljem :kiss1:
ja mislim da sma ga ja platila 36£ veliko pakovanje, mada skoro sam gledala imaju setove koje prodaju po cenu seruma aa u setu budu jos dva proizvoda, jedan full size i jos jedan mini

Glitter

200 funtaca...ja sam izasla i smejala se
kremicu za oci koristim, ali imam uzorak kreme za lice, nisam ga otvorila ako hoces da probas rado cu ti ga dati

cici

Mislila sam na el mirkodermo da mi je bila super ali cu da probam ovu drugu.Ne znam koji cu serum ni jedan mi ne radi na duze staze.Guerlan serum mi prija cak iz obe koloaleekcije i aqua i royal ako sam ubola kako se pisu.

Glitter

za kiehl abraziju sam cula samo reci hvale, cak i kod paule :lol:

cici

Blue

citam ovaj clanak u blicu, i nije mi jasno, da li stvarno ova zena izgleda kao da je zaustavila vreme:

http://zena.blic.rs/Lepota/25089/IMPRESIVNO-Ona-je-zaustavila-vreme

nema sumnje da je zgodna, ali da li zaista izgleda bitno mladje nego 42 god?

hajde da ima 52 ili 62, pa da razumem cemu toliko cudjenje.

ili ja gubim predstavu kako se obicno izgleda u tim godinama... :think:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

Ja sam potrosila ono mini putno pakovanje gela za umivanje te sam angazovala stiva da mi na aerodromu kupi full size. Malo je reci da sam odusevljena
U pitanju je shiseido ibuki gentle cleanser. Na aerodromu cena za 125ml je 25€

cici

Izgleda mladje  nego njene vrsnjakinje, ali ona vezba zato ima takvo telo u tim godinama to ne ide samo od sebe.
Meni licno na ovoj fotografiji smeta nesto drugo sto mi je malo neukusno bez obzira na godine, ispale su joj grudi.To mi je ruzno kako god one odlicno izgledale.

cici

Koliko se secam ibuki je za hidrataciju a u tvojim godinama nista vise ti ni ne treba.

Glitter

Quote from: cici on July 27, 2014, 03:02:53 PM
Koliko se secam ibuki je za hidrataciju a u tvojim godinama nista vise ti ni ne treba.
perfektna je kolekcija stvarno sam odusevljena

Unabebili

savrseno izgleda u telu za njene godine, vezba i to se vidi
ima divan osmeh i meni licno je to njoj dalo savrsen licni pecat

ako nekad moja zaova dozvoli, okacicu njenu sliku u kupacem kostimu - 54 godine  :D
(ne vezba organizvoano, voli da pliva i da seta) meni je ona primer zene koja na sa svojim telom nije uradila nista, ali ima genetiku africke antilope  :girl_haha:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

Quote from: cici on July 27, 2014, 03:01:46 PM
Izgleda mladje  nego njene vrsnjakinje, ali ona vezba zato ima takvo telo u tim godinama to ne ide samo od sebe.
Meni licno na ovoj fotografiji smeta nesto drugo sto mi je malo neukusno bez obzira na godine, ispale su joj grudi.To mi je ruzno kako god one odlicno izgledale.

potpis na cicin post  :good:

na vratu joj se vide godine, ali na telu nikako.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Blue

problem je izgleda u mojoj percepciji. ja nekako i ocekujem da zena od 42 god. jos uvek izgleda kao avion...
valjda kako mi se te godine priblizavaju, teze mi ide da primim k znanju da to vise nije prva mladost. :think:
cici, svaka cast na moci zapazanja  :good:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Quote from: kalimero on July 27, 2014, 10:20:57 PM
potpis na cicin post  :good:

na vratu joj se vide godine, ali na telu nikako.....

Kako bre na vratu da se vide godine sa 42?  :nokti2: Pa ja imam skoro 40 i vrat mi je i dalje potpuno gladak.
Mislim da je samo slika tako bzvz ispala... A slažem se sa Blue povodom očekivanja za žene tih godina, ne vidim razlog oduševljavanju, da ima 52 pa i nekako. Ovako... lepa mlada žena, big dil.  :)

Verovatno ću, kad se približim pedesetoj, za one od 52 da govorim, lepa mlada žena, big dil. Kako se to sve vremenom pomeri.  :girl_haha: