Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Ira

maaaj gudnes  :( ono je uzas

Ja neznam dali bi ikad uradila botox, nekako sam protivnik toga.
Moje bore kojih imam su nekako dio mene,mojih godina, sikiracija,zivota koji zivim,genetike i to sam ja.

Na mom licu me najvise nerviraju fleke koje se pojave kako se pocnem izlagati suncu  :crycry:
Djaba kremice i izbjeljivaci , moram na neki laser nesto.Samo jos da istrazim sta ,koji i kako?

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Summer

ja ne bih dirala bore na svom licu, za sada  :rofl: ali bih fleke (uspesno ih kamufliram korektorima i puderima, ali bez sminke sam srkoz  :crazy: pege + fleke) i uklonila bih popucale kapilare po nogama sto nema veze sa temom o licu, ali kad se vec pominje laser da iznesem svoj plan  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Ira

Summer  :friends: isti mi je problem, bez pudera ne mrdam  :crazy: a mrzim ga u ljetnim vrelim danima.
Pa sad trazim neki magicni laser koji ce te flekice da izbrise
Mozda ove dame koje se razumiju u tematiku imaju predlog?  :trepp:

A o vena,kapilarima po nogama necu na ovoj temi, necu da offujem  :lol: :lol:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Finalina

necu ni ja :lol: , a ne znam ni da li bih to uopste uradila

lilit_depp

verovatno mašim topik, al kad sam već tu, samo da kažem da su serumi estee lauder boli glava.

ovaj ljubicasti nisam probala.

L, L, K

bubi

Ja sam prosle godine kod dermatologa korala fleke bočnim kiselinama.fleke su se u trudnoći pojavile.
Jesu se smanjile ali daleko od toga da su nestale.

Finalina

Quote from: lilit_depp on November 08, 2013, 03:47:10 PM
verovatno mašim topik, al kad sam već tu, samo da kažem da su serumi estee lauder boli glava.

ovaj ljubicasti nisam probala.

apsolutno! ... po iskustvu sam ih takodje preporucila na nekoj slicnoj temi, a mozda i na ovoj

edit: moj favorit je ovaj prvi sa leve strane, a to je i inace njihov prvi serum ( koliko sam upratila to je ujedno i najprodavaniji kozmeticki proizvod ove vrste)

Lani

Znam da su dobri, kako im se kreću cene kod nas?

cici

Imas veceras ponizenje sto kaze bubi :rofl:

Finalina

lani, ponekada mogu da se nadju kompletici gde se uz neku EL kremu dobije serum u manjem pakovanju i jos po nesto, za oci ili pranje lica, a to se onda kod nas isplati kupiti ( ja sam tako kod nas uzimala, ali uglavnom ove stvari pazarim van tj u free shopu najcesce ) ... pogledaj na sephorinom sajtu, trebalo bi da imaju cene... serumi su sigurno preko 10000

Lani

Thanks Fina  :kiss1: Cici, znam da ima sniženje u Sephori ali ne mogu da stignem da odem danas da ih ošacujem. :girl_sigh:
Mada imam ovaj i ne bih ga trenutno menjala, odgovara mi.
http://www.vichyusa.com/aqualia-thermal-serum.htm

cici

Ja nesto ne znam imala sam jedan serum nista nisam videla da radi.Hvale sad neki lancome pored ovog nisam probala.Nekako ja nemam prevelika ocekivanja iz teglice :rofl:

Lani

Pa sad bismo verovatno mogli da diskutujemo o tome koliko je on realno potreban, nešto kao što je slučaj sa tonikom.  ;D
Ja ga stavim pre kreme, sačekam prvo da upije i onda kremu.