Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

cici

To ti je relativno draga moja :rofl:

Ja sam njom toliko odusevljena da druge necu ni da probam i boja mi savrseno odgovara a bila sam se proslo prolece smorila dok nisam nasla pravu nijansu.Mana je sto inace nema mnogo boja pa uklopiti pravu je dosta tesko.Clarins najsvetlija mi je dobra kad pocrnim malo i malo je zuckasta tako da stvarno mora da se proba.

Glitter

Pa to ti kazem ako je dobra onda vredi. Meni je velika mana tih bb krema to sto se svode na par nijansi pa se ti snalazi ili ponosno nosi svoj narandzasti ten kao donatela versace :crazy:

cici

Zato treba isprobati sve sto ima.Meni se tekstura Shiseido dopala, lagana je i lepa je koza sa njom ali mi je najsvetlija bila kriminalna.

Finalina

ja jos uvek otkrivam smisao tih toniranih krema :lol: .... slazem se da je guerlain divan, a sve njihovo i sto je u boji za lice volim  :girl_in_love: , ali i da je clarins tezak i da za moje lice nema pravu boju.... ma probala sam i niveu i baleu i svasta jos.... sada imam, verujte mi, nemam pojma koju, ali je kao ok (znam da sam spominjala ), nevazna je, ali ok...mozda garnie? :think: .... eto, to je pravi dokaz koliko mi koncept tih krema ne lezi ... i silno se trudim iz zime u zimu da otkrijem pravu
sta hocu da kazem :) ja kada hocu da pokrijem lice, a da se ne nasminkam u totalu, stavim neku dobru kremu na lice i dok se jos ne upije utrljam malo pudera i to mi bude najbolja bb cc dd bla bla   :girl_haha:   prava pravcijata tonirana krema

kalimero

eto, nisam ni znala a radim isto ovo sto i finka sa kremom i puderom.....al ne iz namere nego iz zurbe :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Finalina

meni je to ekstra stvar, a na skijanju mi je totalni hit i estetski i kao zastita, a leti ili puder ili nista  :girl_haha: jer obozavam kada je na vrucini lice dobro nasminkano, ako vec nije neka super boja tena ili preplanulost

Summer

ja imam ovu, neku najsvetliju nijansu

http://www.novexpert.co.uk/novexpert/products/see_all/novexpert_-_the_caramel_cream_bronzed/

dobila na poklon, i ok je, lepa je boja, ali slabo je koristim, nekako sam navikla na puder i ako se sminkam, nekako sam bez pudera kao gola  :rofl: odavno koristim EL Double Wear Light, najbolje mi odgovara.

kad je grazia shopping night, daje li sephora popust ceo dan ili samo popodne? treba mi serum, pa bi mi ovih 20% znacilo. :think:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

Sefora je objavila nekih 20 ali verovatno samo na njihove proizvode, prosli put je bilo 10% na dva.Bice u Jasminu 20%.Zovi pitaj.

Finalina

Quote from: Lani on May 08, 2014, 08:56:44 AM
I sve što u nazivu ima Satsuma.  :girl_in_love:

:good: :girl_in_love:

kanabis krema za ruke je provereno dobra, ali da napomenem da malo dismr kada se namaze  :girl_haha:

Quote from: Unabebili on May 08, 2014, 10:08:15 AM
bio, bio...kod Konja u Cika Ljubinoj, tamo gde je Grubin ;)

i ovu temu ste okrecile u kozmetiku  :lol:

st ives je divna kozmetika

a secam se ja vremena kad je i Yves Rocher bio u Beogradu, i njih volim vrlo  :girl_in_love:

doduse, ja se secam i kad je u Knezu postojala poslasticarnica "Medjed"  :rofl: i  Narodna radiost i  ogromna prodavnica "Obuce" tamo gde je sad "Zara"sa nekom lutkom i meracem broja obudje..bili  kalupi , ti gurnes nogu i odredis sebi broj  :lol:
Yves Rocher i ja volim, bilo ga je dugo u SC, pa su presli u centar, a sada su vidim da ga ima  u Uscu ( ako sam dobro primetila tj da nisam pomesala sa DC ) ...Body Shop nije bio u Cika ljubinoj, ali jeste firma veoma slicna njoj, ali totalno kopirano slična, tačno znam na sta mislis, bas u toj radnji sa neljubaznim prodavacicama pored pozorista Bosko Buha...seticu se kako su se zvali, a imam koga i da pitam ako se ne setim ...secam se Međeda, Narodne radinosti, Amfore i tako toga jos...naravno, Komisiona se takođe secam

Unabebili

Ti mislis na Body basic?  :)

Tacno cu da pisem Body shopy da mi potvrde svoje prisustvo na teritoriji nase zemlje ikad  :lol:
Napraviste me ludom, al dobro, nije prvi put  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

Quote from: Unabebili on May 08, 2014, 11:57:43 AM
Ti mislis na Body basic?  :)

Tacno cu da pisem Body shopy da mi potvrde svoje prisustvo na teritoriji nase zemlje ikad  :lol:
Napraviste me ludom, al dobro, nije prvi put  :rofl:
slobodno piši, pisala i ja onomad, mogu da ti dam njihov odgovor :lol:

kalimero

ajde, niste tol'ke babe, i ja se secam i Medjeda i Amfore i Komisiona i Sebastijana i Narodne radinosti i cegasvejosnetu  :baba: :baba: :baba:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :kiss1: :kiss1: :kiss1:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Summer

Ne znam odakle ovo iskopiraste,niti ko sta tvrdi,ali znam da body shop nikad nije otvarao radnju kod nas. Moze par stvari da se nadje u dufry-u na aerodromu,imaju svoj mali stand.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Quote from: kalimero on May 08, 2014, 01:12:51 PM
ajde, niste tol'ke babe, i ja se secam i Medjeda i Amfore i Komisiona i Sebastijana i Narodne radinosti i cegasvejosnetu  :baba: :baba: :baba:

Ovih se sećam, imala sam Sebastijan torbu u srednjoj školi, kao i pola grada  :girl_in_love: :girl_haha:
Ali Body shopa se i dalje ne sećam.  :lol:

Unabebili

Sebastijan  :girl_in_love:
i debele olovke u vise boja i blokovi...eh....

da otvorimo retro temu, i ja da malo uzivam  :lol: :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/