Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Dawn

Quote from: Vila on May 09, 2016, 08:26:22 PM
Mm mi skinuo prve tri GoT epizode. U full HD, jedva čekam večerašnji mini maraton :clap:

Javi utiske :clap:

Vila

Još nisam gledala :rofl:
Mnogo posla, nikako da sednemo da odgledamo
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Margarita

odgledala 4. epizodu, kanda ce poneko i da prezivi u seriji
a na zidu romansa na pomolu, je l se i vama cini? ;D

anelore

Ja sam u nekom recap-u procitala upravo to da im se cini da ima malo romanse na pomolu (doduse, ima ih dve, jedna u vezi sa onim zagrljajem i druga u vezi sa znacajnim pogledima u toku vecere). Meni se ova prva bas nekako ne bi dopala.

Margarita

da, na drugu sam mislila
prva bi mi bila too much, ne verujem da ce otici u tom pravcu :think:
svidja mi se kako je kalisi resila svoj problem :D

Margarita

vilo, odgleda li epixode?
mi smo juce petu gledali, ne znam sta bih rekla... malko je sve naguzvano, zapravo jedva cekam nastavke u knjigama

anelore

I ja sinoc odgledah petu epizodu  :girl_sad:.

Dawn

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Stigli smo do 3. sezone Scandala, nije mi se nešto dojmila u prvih par epizoda, međutim drago mi je da sam joj dala šansu... preporuka!

Glitter

Quote from: Dawn on May 24, 2016, 10:38:39 AM

Stigli smo do 3. sezone Scandala, nije mi se nešto dojmila u prvih par epizoda, međutim drago mi je da sam joj dala šansu... preporuka!
isti utisak sam imala, posle prve dve ep poslala poruku senki da li ce uvek da bude onako nadmena i u  pravu jer ne mogu ja to da gledam tamo, drago mi je sto sam nastavila...cekam jos neku nedelju da puste 5 sezonu pa da odgledam u dahu

Dawn

Ja sam htela da odustanem posle 2-3 epizode, mnogo mi bilo njanjavo i usiljeno, ali do kraja sezone su baaaaaš popravili priču. Mi smo za vikend odbindžovali jedno 15 epizoda sigurno :crazy:

Glitter

ja sam se zeznula, nisam mislila da ce mi se svideti pa kada sam krenula da gledam prvu sezonu peta je pocela na tv, pa umesto da snimim seriju, ja to naravno ne uradim i dok sam pogledala poslednju sezonu oni vec krenuli npr 8.ep pete sezone a na catch up ima samo poslednje 4 :crazy: sad cekam da zavrse na tv, pa da odbindzujem on demand sezonu :crazy:

disco2000

Sve se nešto bojim da će biti mlako kad sve raspletu do kraja :girl_sigh:

Vila

Odgledala, prve tri, najzad :lol:
Uf, sad mi je lakše zbog Dzona :rofl:
Sad još da mi muž bude kod kuće, pa da skidamo još dve :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

disco2000

Ko o čemu... ja da preporučim ovaj kanal

https://www.youtube.com/channel/UC7yRILFFJ2QZCykymr8LPwA

Fenomenalne i veoma zanimljive analize...

disco2000

Vilo, spojelr, ne otvaraj :rofl: