Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Krenuo je Outcast :sreca:

disco2000

Lani, 18. avgust! https://www.youtube.com/watch?v=KtsUFqZpCIw

Uzgred, X files se vracaju dogodine... :girl_sigh: samo ovog puta nisam nesto nestrpljiva, priznajem :lol:

Glitter

Ne znam ko jeste posle onih sest epizoda :lol:

Lani

Disco :clap:

Nadam se da će biti puuuuno Jessice.
I da ću stići da odgledam nagomilano do tada.  :nokti2:

Lani

Gleda li još neko osim mene Sense8?
Upravo mi je sletela 2. sezona na Netflix  :clap:, samo kad ne bih morala da radim, jedem, spavam...  :lol: pa sve da postignem.

Dacko

Počela sam The Last Kingdom, na fazon Vikinga, ali iz engleske perspektive, po knjigama Bernarda Kornvela, i gledljiva je.

Glitter

Stiv voli tu seriju. Mada uredno ih pljuje iz škotskog ugla za istorijske netacnosti :lol:

Glitter

e ja odgledah kraj druge sezone Billionsa i mogu samo da kazem wow wow wow, serija sa toliko obrta, dinamike, brza, inteligentna, gde ni jedna pobeda nije pobeda ni jedan poraz nije poraz
jedva cekam trecu sezonu

Dacko

I meni se druga sezona dopala znatno više od prve.
Sad nemam nijednu koju baš volim da gledam pa da jedva čekam da izađe nova epizoda, nego skidam razne engleske mini-serije, uglavnom istorijske ili kvaziistorijske (kao Devil's Whore sa Fasbenderom iz mlađih dana). Mogu da uživam u njima bez obzira na to koliko su verne istini pošto mi se istorijski podaci ionako ne zadržavaju u glavi posle gledanja ili čitanja o njima, pa privremeno mogu da me ubede u sve.

Glitter

ma Skoti su generalno osetljivi na istoriju sa Englezima, to im nadvladava sve :rofl:

gledam GA trenutno, Scandal je odlican, malo su napravili zaplet onako, ali i dalje je odlicno uradjena serija
gledam moj bajkoviti Catch i bas uzivam, toliko je nerealno kao da su scenario pisali isli likovi koji su radili Teletabise, al ja ipak volim i gledam  :girl_haha:

Big little lies su mi se zavrsile ok, bas onako snazno, valjda mi je pogled izmedju njih 5 u onoj sceni na kraju onako bas lepo zapecatio seriju. I znam da vode razgovore za drugu sezonu ali to je iz mog ugla bas bespotrebno, prva i jedina sezona je sasvim ok.
CItala sam i knjigu i bas bas se razlikuje od serije

Elanor

dobili smo mejl iz skole kojim upozoravaju na tinejdzersku seriju 'thirteen reasons why...'
koliko sam izguglala, devojcica koja se ubila je za sobom ostavila 13 kaseta na kojima objasnjava razloge za samoubistvo. u mejlu iz skole kazu da se o seriji puno prica u dvoristu (ja od milene nisam cula), a gugl mi izbacuje clanke o silnoj deci koja su se ubila pod uticajem serije...
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

AnaK

Ja sam pre neki dan čitala analizu te serije:

https://psihobrlog.wordpress.com/2017/05/16/13-razloga-za-samoubistvo-a-najmanje-100-za-zivot/

Pa onda i njihovo predstavljanje knjige, i knjigu bih rado pročitala, ali je rasprodata, čak je ni na Kupindu nema.
Janko 23.7.2002.

Lani

Čula sam za knjigu i seriju, imam je na Netflixu.

Glitter

dok sam za razbijanje stigme oko mentalnih bolesti i suicida, glorifikacija samog cina i predstavljanje na pravi nacin za odraslog ali pogresan za jednog tinejdzera mi je bas onako, njah.

jednostavnom mislim da deca uzasta 12/13-18/19 nemaju tu zrelost da sagledaju situaciju, ili bar vecina nema